Η Κάρα Ντελεβίν εξερευνά τον κόσμο του πορνό… «Ξεκινήστε να αυνανίζεστε τώρα!» - Δείτε video

Το «Planet Sex» κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Αυστραλία  

Η Κάρα Ντελεβίν είναι απασχολημένη με την εξερεύνηση του κόσμου του σεξ για μια επερχόμενη σειρά του BBC, η οποία υπόσχεται πολύ προσωπικό περιεχόμενο.

Σε μια σκηνή από τη σειρά-ντοκιμαντέρ, η οποία ονομάζεται «Planet Sex, βλέπουμε, μάλιστα, την ηθοποιό και μοντέλο να της λένε να «αρχίσει να αυνανίζεται» σε ένα σεμινάριο που γυρίστηκε για την εκπομπή.

Στη σειρά «Planet Sex», το μοντέλο, το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, θα συζητήσει τις δικές της εμπειρίες σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα, ενώ θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτοντας πώς διαφορετικοί πολιτισμοί και κοινότητες εξερευνούν το σεξ.

Σε μια πρώτη ματιά στη σειρά, η Ντελεβίν, η οποία έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την Ashley Benson και τη Michelle Rodriguez, λέει: «Βγαίνω με άνδρες, αλλά αγαπώ τις γυναίκες και όλους τους άλλους. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να ξέρω για τον κόσμο του σεξ και θέλω απαντήσεις!».

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε ότι κάποιες από τις απαιτήσεις της σειράς την έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι είναι πιο σεμνότυφη από ότι νόμιζε, αναφερόμενη στο σεμινάριο αυνανισμού.

«Πήγα στο σεμινάριο αυνανισμού, πιστεύοντας ότι θα ήταν μια αίθουσα διδασκαλίας και θα είχα ένα σημειωματάριο», είπε. Ωστόσο, εκεί βρήκα ένα ροζ, δερμάτινο στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να λένε: "Λοιπόν, βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό"», πρόσθεσε η ίδια. 

Το «Planet Sex» κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Αυστραλία.
 

Πηγή: skai.gr