Η Jennifer Lawrence έχει αδυναμία στα ριάλιτι – Λατρεύει το «Don't Tell The Bride»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε την αγάπη της για τη σειρά στην οποία ζευγάρια παίρνουν χρηματοδότηση για τον γάμο τους, με την προϋπόθεση ότι ο γαμπρός οργανώνει τα πάντα

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι γνωστή για τη σοβαρή στάση της απέναντι στην πολιτική, ενώ φυλάσσει σαν κόρη οφθαλμού και την ιδιωτική της ζωή. 

Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός έκανε μια μικρή αποκάλυψη και παραδέχτηκε ότι έχει αδυναμία στα ριάλιτι και συγκεκριμένα στο βρετανικής παραγωγής «Don't Tell The Bride», το οποίο αποκαλεί «το καλύτερο ριάλιτι που έγινε ποτέ».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε την αγάπη της για τη σειρά στην οποία ζευγάρια παίρνουν χρηματοδότηση για τον γάμο τους, με την προϋπόθεση ότι ο γαμπρός οργανώνει τα πάντα. 

Μιλώντας στο «The Hollywood Reporter» η ίδια εξομολογήθηκε: «Εσείς στο Ηνωμένο Βασίλειο έχετε το καλύτερο ριάλιτι που έχει γίνει ποτέ: Don't Tell The Bride. Βλέπεις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι αληθινές. Απ' όσο μπορώ να δω, είναι αληθινές», είπε η διάσημη ηθοποιός. 

Επίσης, η Τζένιφερ Λόρενς διευκρίνισε ότι ποτέ δεν είπε ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που πρωταγωνίστησε σε ταινία δράσης, καθώς οι Sigourney Weaver και Angelina Jolie το είχαν κάνει πολλά χρόνια πριν από την ίδια. 

«Βγήκε εντελώς λάθος όλο αυτό. Αυτό που ήθελα να εκφράσω ήταν πόσο ωραία αισθάνομαι, δηλαδή το να είσαι θηλυκή δύναμη σε ένα ανδροκρατούμενο είδος. Ήταν δική μου γκάφα και βγήκε λάθος», πρόσθεσε. 
 

Πηγή: skai.gr