Κλείσιμο

Latto: Η ράπερ έγινε 24 ετών και μας δείχνει τις εντυπωσιακές καμπύλες της

Η τραγουδίστρια είχε μια επιτυχημένη χρονιά, από την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα Billboard Music Awards του 2022 μέχρι την πρόσφατη υποψηφιότητα για Grammy ως η καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα

Η Latto επιδεικνύει τις εντυπωσιακές καμπύλες της, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η ράπερ έγινε 24 ετών και αποφάσισε να κάνει ένα μικρό δωράκι στους θαυμαστές της. 

Η τραγουδίστρια παρουσίασε την εκπληκτική της σιλουέτα, ενώ φορούσε ένα αστραφτερό μπικίνι στην ανάρτησή της στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG LATTO🎰 (@latto777)

Η Latto, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Alyssa Stephens, «ανέβασε» αρκετές φωτογραφίες ξεσηκώνοντας τους followers της. 

Η ράπερ Latto

Η τραγουδίστρια είχε μια επιτυχημένη χρονιά, από την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα Billboard Music Awards του 2022 μέχρι την πρόσφατη υποψηφιότητα για Grammy ως η καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα. 

Η ράπερ Latto

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Billboard, η Latto, η οποία ακούει επίσης στο όνομα «Big Latto», μίλησε για την επιτυχία της στη βιομηχανία του θεάματος, αναφέροντας: «Είμαι ευλογημένη. Δούλεψα σκληρά και προσευχήθηκα για αυτές τις επιτυχίες». 

Πηγή: skai.gr