Κλείσιμο

Για πάντα νέος! – Ο 54χρονος Hugh Jackman επιδεικνύει τη χορευτική του δεινότητα με παρτενέρ τη σύζυγό του – Δείτε το video

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Απριλίου 1996, μόλις ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους στο πλατό του αυστραλιανού δράματος «Corelli»

Ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του, Deborra-Lee Furness, μπήκαν σε εορταστική διάθεση δημοσιεύοντας ένα αστείο χριστουγεννιάτικο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο τους δείχνει να χορεύουν και να περνούν καλά. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι έδειξε ότι γνωρίζει να χορεύει και μάλιστα πολύ καλά. Στο βίντεο φαίνεται το στολισμένο δέντρο τους και μια φιγούρα του συμπρωταγωνιστή του Χιου Τζάκμαν στο «Deadpool 3», Ryan Reynolds.

Ο 54χρονος ηθοποιός έδειχνε ενθουσιασμένος και ήταν μέσα στο κλίμα των εορτών, το ίδιο και η σύζυγός του. «Η Deb και εγώ χορεύουμε μέσα στις γιορτές! Ευχαριστούμε τον Mishay και τον Pedro για τα βήματα και την υπομονή», έγραψε ο διάσημος ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο. 

Πολλοί από τους 30 εκατομμύρια followers του Χιου Τζάκμαν έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι. Ένας θαυμαστής του έγραψε: «Είστε οι πιο γλυκοί», ενώ ένας άλλος είπε ότι το ζευγάρι τα καταφέρνει περίφημα. 

Τον Απρίλιο, ο σταρ της Marvel έγραψε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη σύζυγό του στο Instagram, καθώς γιόρταζαν την επέτειο του γάμου τους.

«Σήμερα γιορτάζω 26 χρόνια γάμου με την εξαιρετική γυναίκα μου», έγραψε.

«Κάθε μέρα είναι γεμάτη με τόσο γέλιο, χαρά και τάβλι! Ντεμπ, φωτίζεις τη ζωή μου. Σ' αγαπώ με όλη μου την καρδιά!». 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Απριλίου 1996, μόλις ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους στο πλατό του αυστραλιανού δράματος «Corelli».

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήξερε ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Deborra-Lee μετά από μόλις δύο εβδομάδες γνωριμίας μαζί της. Έχουν δύο υιοθετημένα παιδιά, τον 21χρονο Όσκαρ και την 16χρονη Ava. 
 

Πηγή: skai.gr