Κλείσιμο

Η Cara Delevingne έχει κορμάρα - Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στα social media

Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έχει συνδεθεί, κυρίως, με γυναίκες, όπως η τραγουδίστρια St. Vincent, η ηθοποιός Ashley Benson και η τραγουδίστρια Leah Mason, γνωστή ως «Minke»

Η Κάρα Ντελεβίν επιδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της με ένα ολόμαυρο μπικίνι, καθώς ποζάρει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Μεξικό. 

Το 30χρονο μοντέλο εντυπωσίασε τους followers της με το στράπλες ολόσωμο μαγιό της, ενώ η ίδια φαίνεται να χαλαρώνει σε μια πισίνα υπερχείλισης με θέα τον ωκεανό. 

Η Κάρα Ντελεβίν

Η ίδια έγραψε στους 42,4 εκατομμύρια θαυμαστές της: «Ωραία θέα!». Η Κάρα Ντελεβίν μετρά αντίστροφα πλέον μέχρι την πρεμιέρα της σειράς «Planet Sex» στις ΗΠΑ στις 14 Φεβρουαρίου, αφού προβλήθηκε στο BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη του περασμένου έτους.

Η σειρά ακολουθεί το supermodel, καθώς εξερευνά το δικό της «ταξίδι στην αυτογνωσία». Η ηθοποιός και μοντέλο αυτοπροσδιορίζεται ως queer και έχει συνδεθεί ρομαντικά με τον Harry Styles, τη Miley Cyrus και τον Leonardo DiCaprio. 

Η Κάρα Ντελεβίν

Τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί, κυρίως, με γυναίκες, όπως η τραγουδίστρια St. Vincent, η ηθοποιός Ashley Benson και η τραγουδίστρια Leah Mason, γνωστή ως «Minke».

Σε ένα τρέιλερ για το σόου η Ντελεβίν ανέφερε: Βγαίνω με άντρες αλλά, αγαπώ τις γυναίκες και όλους τους άλλους. Στη δική μου ζωή είχα σίγουρα πολλή εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή».

Η Κάρα Ντελεβίν

Τον Φεβρουάριο κυκλοφορεί, επίσης, η δεύτερη και τελευταία σεζόν της σειράς με θέμα το steampunk του Amazon Prime με τίτλο, «Carnival Row», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε το 2019.  
 

Πηγή: skai.gr