Η Αν Χες είχε μόνο 400.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Τι ισχυρίζεται ο γιος της

Ο δικαστής δήλωσε, επίσης ότι, πιθανώς θα εγκρίνει το αίτημα του Homer, του μεγαλύτερου γιου της Αν Χες, να είναι ο μόνιμος διαχειριστής της περιουσίας της

Η Αν Χες είχε μόνο 400.000 δολάρια στον λογαριασμό της, λέει ο γιος της. Ο Τζέιμς Τούπερ, πρώην σύντροφος της Αν Χες, είναι πλέον βέβαιο ότι θα χάσει τη δικαστική μάχη για την περιουσία της αείμνηστης ηθοποιού.

Ο Άτλας, ο μικρότερος γιος της Χες, παρακολούθησε την Τρίτη την ακρόαση στο δικαστήριο μαζί με τον πατέρα του, αλλά το αίτημα του Τούπερ να οριστεί κηδεμόνας απορρίφθηκε από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου, στο Λος Άντζελες.

Ο δικαστής δήλωσε επίσης ότι, «πιθανώς θα εγκρίνει το αίτημα του Homer, του μεγαλύτερου γιου της Αν Χες, να είναι ο μόνιμος διαχειριστής της περιουσίας της, επιφέροντας άλλο ένα πλήγμα στον πρώην σύντροφό της. 

Ο 57χρονος Τούπερ κούνησε το κεφάλι του καθώς στεκόταν στο δικαστήριο, φορώντας μπλε παντελόνι και έχωσε τα χέρια του στις τσέπες του, αφού έμαθε την ετυμηγορία.

Ο δικαστής Bogdanoff, ωστόσο, ενοχλήθηκε από τη χειρονομία του και του φώναξε: «Μην μου κουνάς το κεφάλι και βγάλε τα χέρια σου από τις τσέπες σου!».

«Δεν νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του Άτλας, ο Homer, θα φροντίσει για τα συμφέροντά του», είπε ο Τούπερ στον δικαστή. «Τον αντιμετωπίζει σαν εχθρό. Η σχέση τους θα καταστραφεί για πάντα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε η «Daily Mail», η περιουσία της Χες είναι μόλις 400.000 δολάρια. Ο Homer υποστήριξε ότι η μητέρα του δεν διέθετε σπίτι και ότι διέμενε σε ένα διαμέρισμα. 

Πηγή: skai.gr