Κλείσιμο

Hailey Bieber: Διαψεύδει για πολλοστή φορά ότι είναι έγκυος και δηλώνει ερωτευμένη με τον Justin Bieber

Η ίδια αποκάλυψε ότι είναι «αποκαρδιωτικό» να τη ρωτούν συνεχώς αν κυοφορεί 

Η Hailey Bieber έκανε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού «GQ Hype». Το 26χρονο μοντέλο ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και στη συνέχεια μίλησε για όλες εκείνες τις παρανοήσεις που υπάρχουν για τη ζωή της με τον σύζυγό της, Justin Bieber. 

Η Hailey Bieber, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φαινόταν να έχει αυτοπεποίθηση, ενώ απάντησε για πολλοστή φορά και στην ερώτηση «αν είναι έγκυος»… Η ίδια αποκάλυψε ότι είναι «αποκαρδιωτικό» να τη ρωτούν συνεχώς αν κυοφορεί και επέμεινε πως αν με τον Justin αποκτήσουν παιδί, «το διαδίκτυο θα είναι το τελευταίο που θα το μάθει».

Η Hailey Bieber

Το πανέμορφο μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάτι που είναι αποκαρδιωτικό στο ότι, γαμώτο, δεν μπορώ να είμαι φουσκωμένη μια φορά και να μην είμαι έγκυος; Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν με απασχολεί…». 

Ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι ανυπομονεί για τη μητρότητα, αλλά, όπως εξήγησε, «πρόκειται για ένα ιδιωτικό, οικείο πράγμα». Αν και δεν αισθάνεται καμία βιασύνη να μείνει έγκυος σύντομα, πρόσθεσε: «Είναι, πραγματικά, αστείο ότι απασχολεί αυτό το ζήτημα τόσους πολλούς ανθρώπους. Αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω με το σώμα μου και εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με το δικό σας σώμα. Και ας το αφήσουμε έτσι…». 

Η Hailey Bieber

Η Hailey Bieber, η οποία είναι κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin, απάντησε και σε όλους όσοι ασχολούνται με τις στιλιστικές επιλογές της ίδιας και του συζύγου της, Justin Bieber. Το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές την κοροϊδία των θαυμαστών του. 

«Εκείνος μπορεί να θέλει να φορέσει φαρδιά φόρμα στο δείπνο, ενώ εγώ μπορεί να θέλω να φορέσω ένα μικροσκοπικό φορεματάκι, επειδή έτσι νιώθω. Δεν μπορούμε να καθόμαστε εκεί και να λέμε: "Λοιπόν, εγώ θα φορέσω αυτό και εσύ θα φορέσεις εκείνο… Είναι γελοίο! Είμαι ερωτευμένη με τον σύζυγό μου και μου αρέσει ό,τι κι αν κάνει ή φοράει». 

Η Hailey Bieber

Τον περασμένο μήνα, η Hailey και ο Justin γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2018, λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό του Justin με τη Selena Gomez. 

Ο διάσημος τραγουδιστής έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του στη σελίδα του στο Instagram προς τιμήν της πενταετούς επετείου τους. «Έχεις αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Ξέρω από τα βάθη της ψυχής μου μέχρι τα κόκαλά μου ότι αυτό το ταξίδι μαζί σου θα ξεπεράσει μόνο τις πιο τρελές μας προσδοκίες. Σ’ αγαπάω…». 

Πηγή: skai.gr