Hailey Bieber: Ποια κακοκαιρία… Για το σέξι μοντέλο υπάρχουν μόνο καλοκαίρια – Είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα

Η Hailey Bieber μπαίνει ήδη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Εσείς; 

Η Hailey Bieber είναι έτοιμη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το έγραψε και η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν. Το γνωστό μοντέλο «ανέβασε» μια σέξι φωτογραφία από την εορταστική καμπάνια γνωστής εταιρείας εσωρούχων. 

Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακές, μυτερές γόβες και ένα μαύρο τσόκερ με κρεμαστό κόσμημα από διαμάντια και μαργαριτάρια. 

Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Justin Bieber, ξεκίνησαν την περίοδο των γιορτών με ένα πρόωρο δώρο: Καλωσορίζοντας ένα νέο κουτάβι με το όνομα Piggy Lou στην οικογένειά τους. 

Μάλιστα, το ζευγάρι πόζαρε με τα δύο πλέον σκυλάκια του. «Αυτή είναι η νέα μικρή αδερφή του Oscar», έγραψε η Hailey, αναφερόμενη στον σκύλο του ζευγαριού που έχουν από το 2018. 

Πριν από λίγο καιρό η Hailey Bieber χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελα έγκυο. Η ίδια σήκωσε την μπλούζα της, έδειξε την πρησμένη κοιλιά της και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη, αλλά για μια κύστη σε μέγεθος μήλου, η οποία βρίσκεται στην ωοθήκη της και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας. 

Πηγή: skai.gr