Emily Ratajkowski: Φιλιέται παθιασμένα με τον ηθοποιό Stéphane Bak

Ο Bak έγινε διάσημος το 2012, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ως ο νεότερος κωμικός της Γαλλίας

Η Emily Ratajkowski είναι ένα «άτακτο» κορίτσι… Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το διάσημο μοντέλο να φιλιέται παθιασμένα με τον ηθοποιό και κωμικό Stéphane Bak. Το νέο ειδύλλιο φαίνεται πως «γεννήθηκε» στο Παρίσι. 

Το 32χρονο σούπερ μόντελ, το οποίο έχει βγει με ονόματα όπως ο Eric André, ο DJ Orazio Rispo και ο Harry Styles μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard πέρυσι, έδειχνε ερωτευμένη με τον 27χρονο Γάλλο σταρ. 

Ο Bak έγινε διάσημος το 2012, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ως ο νεότερος κωμικός της Γαλλίας, χάρη στα stand-up προγράμματά του σε μικρά κλαμπ στο Παρίσι, όπως το «Le Palace» και το «Théâtre Trévise».

Η Emily Ratajkowski

Ο Γαλλο-Κονγκολέζος σταρ αποβλήθηκε από το λύκειο το 2011 και αργότερα έλαβε άδεια από το γαλλικό Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων να αρχίσει να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών, γεγονός που οδήγησε στη μεγάλη αγάπη: την υποκριτική. 

Οι ρόλοι του ως ηθοποιός περιλαμβάνουν το «Team Spirit» του Christopher Barratier, το «Alone» του David Moreau και το «Elle» του Paul Verhoeven.

Η Emily Ratajkowski

Ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του ήρθε στην ταινία «Asteroid City» του Wes Anderson το 2023, δίπλα στους Scarlett Johansson και Tom Hanks.

Η Emily Ratajkowski

Τον Μάρτιο η Emily σόκαρε τους θαυμαστές της όταν εθεάθη να φιλάει τον 29χρονο Styles στους δρόμους του Τόκιο, στον απόηχο του χωρισμού του από την Olivia Wilde.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Πηγή: skai.gr