Pamela Anderson: Ήθελε να γίνει καλόγρια όταν ήταν μικρή και όχι «κουνελάκι» του Playboy

Η καλλονή του Baywatch αποκάλυψε, επίσης, ότι είναι σχολαστική στο να αλλάζει τα χρησιμοποιημένα ρολά χαρτιού τουαλέτας

Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι η δουλειά των παιδικών της ονείρων ήταν να γίνει καλόγρια αντί για διάσημο «κουνελάκι» του Playboy. Η 55χρονη, πλέον. Πάμελα, η οποία πρόσφατα έκανε μια φωτογράφιση χωρίς μακιγιάζ για το «Women's Wear Daily», μίλησε για όλα στην Drew Barrymore.  

«Ήθελα να γίνω καλόγρια», δήλωσε η ξανθιά Barbie, «ή βιβλιοθηκάριος. Και πήρα κατά κάποιο τρόπο μια διαφορετική διαδρομή. Δεν ξέρω τι συνέβη», ανέφερε η ίδια. 

Η Πάμελα Άντερσον ανέφερε πως όταν ήταν παιδί της άρεσε πολύ το διάβασμα και το πάθος της για τα βιβλία την οδήγησαν προς την ανάγνωση της Βίβλου. «Ήμουν κάθε μέρα στη βιβλιοθήκη και ήθελα πραγματικά να γίνω βιβλιοθηκάριος και μετά σκέφτηκα: "Όχι, πραγματικά θέλω να γίνω καλόγρια"». 

Η καλλονή του Baywatch αποκάλυψε, επίσης, ότι είναι σχολαστική στο να αλλάζει τα χρησιμοποιημένα ρολά χαρτιού τουαλέτας, ότι ξυπνάει κάθε μέρα στις 4:00 με 5:00 και λατρεύει να ακούει Tom Waits και Nina Simone. 

Η Barrymore ρώτησε την Πάμελα Άντερσον για το «καλύτερο λάθος που έκανε ποτέ», το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ο ροκ σταρ Tommy Lee, ο πρώτος από τους πέντε συζύγους της.

«Δεν θέλω να το αποκαλέσω λάθος», είπε η ίδια. «Το καλύτερο λάθος που έκανα ποτέ ήταν... υποθέτω ότι παντρεύτηκα τον Tommy».

Επίσης, η Πάμελα λατρεύει τις τρίχες στο πρόσωπο: «Λατρεύω το μουστάκι. Είναι τόσο χαριτωμένο. Ξέρετε, είναι σαν τον Σαλβαδόρ Νταλί. Δεν ξέρω, νομίζω ότι τα μουστάκια είναι αστεία».

Όσον αφορά στη μαγειρική, η Άντερσον έχει αυτοπεποίθηση στην κουζίνα και φτιάχνει καταπληκτικό ψωμί και τουρσί. 

Η Πάμελα Άντερσον

Η Άντερσον μίλησε και για το τι την αγχώνει, λέγοντας: «Αγχώθηκα για το βιβλίο μου, αγχώθηκα για το ντοκιμαντέρ και για το πώς θα το δουν αυτό οι άνθρωποι. Επειδή είναι πραγματικά σαν να πέφτεις από έναν γκρεμό». 

Πρόσφατα περιέγραψε λεπτομερώς στους «Times» τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, επαναλαμβάνοντας το παιδικό της όνειρο να γίνει βιβλιοθηκάριος ή καλόγρια και λέγοντας ότι ο μοναδικός άνδρας που της φέρθηκε ποτέ με σεβασμό ήταν ο Hugh Hefner.

Η Πάμελα Άντερσον έχει γίνει εξώφυλλο του Playboy 14 φορές, αλλά από τον θάνατό του το 2017, σε ηλικία 91 ετών, η κληρονομιά του Χέφνερ έχει σημαδευτεί από διαμάχες και πολλαπλές καταγγελίες για κακοποίηση.

Πηγή: skai.gr