H Katy Perry απάντησε για το βλέφαρο που έπεφτε και έλυσε το μυστήριο - «Ήταν ένα τρικ»

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση με μια ανάρτηση στο Ιntagram

Viral έγινε στις αρχές της εβδομάδας ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα στο οποίο η τραγουδίστρια, Κέιτι Πέρι κλείνει το δεξί της βλέφαρο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας προκαλώντας έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της.

Μετά το ντόρο ωστόσο που προκάλεσε, η γνωστή τραγουδίστρια «έσπασε» τη σιωπή της λέγοντας απλά πως... έκανε πλάκα διότι ήταν μόνο ένα «τρικ».

Συγκεκριμένα, η Κέιτι Πέρι έγραψε στο Instagram ότι ήταν «τρικ» στο πλαίσιο της συναυλίας της και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. «Σας καλώς όλους να δείτε το τρικ μου με το χαλασμένο μάτι στο Λας Βέγκας», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο από τη στιγμή που πέφτει το βλέφαρό της.

Μάλιστα, αστειεύτηκε και για το ρούχο που φορούσε στην εν λόγω συναυλία, ένα αστραφτερό φόρεμα που έχει δύο αλουμινένια κουτάκια στο σημείο του στήθους, από τα οποία τρέχει… μπύρα.

«Ρίχνω μπύρα από το στήθος μου, δι****. Είναι κι αυτό κόλπο να ξέρετε, δεν θηλάζω πραγματικά με μπύρα», έγραψε στο Instagram.

Πάντως, πολλοί είναι οι θαυμαστές της  που θυμούνται τις δηλώσεις της ίδιας ότι έχει αμβλυωπία, μια εκ γενετής πάθηση που κάνει ένα από τα δύο μάτια να μην λειτουργεί σωστά τόσο στην όραση όσο και στην κίνησή του.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Katy Perry