Οι θαυμαστές της Katy Perry ανησυχούν για την υγεία της – Κάτι συνέβη με το βλέφαρό της… Δείτε video

Η Κέιτ Πέρι όταν ήταν κριτής στο «American Idol» είχε αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ένα της μάτι

Η Κέιτι Πέρι ανησύχησε τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ένα βίντεο στο οποίο η τραγουδίστρια κλείνει το δεξί της βλέφαρο. Αν και προσπάθησε να ανοίξει το μάτι της, δεν τα κατάφερε και χρησιμοποίησε το χέρι της, για να τεντώσει το δέρμα και να επαναφέρει το βλέφαρό της. 

Τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά και διάφορα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό παράλυσης του προσώπου (κάτι σαν αυτό που έπαθε ο Τζάστιν Μπίμπερ) ή ακόμη και ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

@katyperrytv KATYYYYY!#PLAY🍄 ♬ sonido original - Katy Perry TV

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια, που υπονοούσαν ότι με αυτά που κάνει απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή.

Η Κέιτ Πέρι όταν ήταν κριτής στο «American Idol» είχε αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ένα της μάτι. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας διαγωνιζόμενος είχε πει στον μουσικό διαγωνισμό ότι φοράει μεγάλα καπέλα, για να αποσπάει την προσοχή των άλλων και να μην κοιτάζουν το πρόσωπο και τα μάτια του. Η Πέρι μίλησε και η ίδια για τις δικές της ανασφάλειες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με σκοπό να παρηγορήσει τον διαγωνιζόμενο. 

«Έχω κι εγώ ένα ‘’προβληματικό’’ μάτι. Πρόκειται για το δεξί μου μάτι. Μην ανησυχείτε γι' αυτό. Πήρα μια συνταγή για το “wonk eye” μου, για να γίνεται μεγαλύτερο κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες επειδή πέφτει ελαφρώς», είχε πει η ίδια. 

Το πεσμένο βλέφαρο της Katy Perry

Πηγή: skai.gr
TAGS: Katy Perry