Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δημοσίευσε στο Instagram σχολική φωτογραφία των διδύμων της

Τα δίδυμα είναι ντυμένα με τις ασορτί κόκκινες σχολικές στολές τους και χαμογελαστά, με τα κεφάλια τους να ακουμπούν το ένα το άλλο

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ενθουσίασε τους βασιλικούς θαυμαστές της, αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία των επτάχρονων παιδιών της, της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα και του πρίγκιπα Ζακ, στην επίσημη σχολική τους φωτογραφία.

Η Γκαμπριέλα και ο Ζακ είναι τα παιδιά της 44χρονης Σαρλίν και του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό. Τον περασμένο μήνα εθεάθησαν να φορούν τις κόκκινες σχολικές τους στολές για την πρώτη ημέρα της σχολικής περιόδου στο François d'Assise-Nicolas Barré μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς οι γονείς τους τα πήγαν στο ιδιωτικό σχολείο.

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η Σαρλίν στο Instagram την Παρασκευή, έγραψε στη λεζάντα: «Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα» με δύο emojis καρδιάς. Τα δίδυμα είναι ντυμένα με τις ασορτί κόκκινες σχολικές στολές τους και χαμογελαστά, με τα κεφάλια τους να ακουμπούν το ένα το άλλο.

Οι βασιλικοί θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι τα αδέλφια μοιάζουν ακριβώς με τη μαμά τους. 

Τον περασμένο μήνα, η πριγκίπισσα Σαρλίν αποκάλυψε ότι η κόρη της Γκαμπριέλα κουρεύτηκε μόνη της και στη συνέχεια κούρεψε και τον αδερφό της, λίγες ημέρες πριν την επιστροφή τους στο σχολείο. Η Γκαμπριέλα φάνηκε να κόβει τη φράντζα της, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι μαλλιών έλειπε από το μπροστινό μέρος, ενώ στον Ζακ έλειπαν μαλλιά από το πλάι του κεφαλιού. 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν μόλις πρόσφατα ανάρρωσε από επιπλοκές μιας σοβαρής λοίμωξης, που προσβλήθηκε τον Μάιο του 2021, κατά τη διάρκεια της οποίας επέστρεψε στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. 

Τα δίδυμα

Πηγή: skai.gr