H Hailey Bieber βάζει «φωτιά» στο Instagram με τη νέα της εμφάνιση - «Μεταμορφώθηκε» σε σέξι γοργόνα (φωτό)

Κι ενώ πολλοί θαυμαστές επαινούσαν το ντύσιμο της, άλλοι δεν μπορούσαν να μην αναφερθούν στη συνεχιζόμενη διαμάχη της με τη Σελίνα Γκόμεζ

Η Hailey Bieber «ανέβασε» τη θερμοκρασία με μια δημοσίευσή της στο Instagram και ξετρέλανε τους θαυμαστές της. Η ίδια «μεταμορφώθηκε» σε σέξι γοργόνα και η διαμάχη με τη Σελίνα Γκόμεζ, απλά, ξεχάστηκε… 

Το 26χρονο μοντέλο δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, επιλέγοντας ένα φόρεμα Valentino, καλυμμένο με ιριδίζουσες παγιέτες. Συνδύασε το φόρεμα με μαύρα τακούνια με φιόγκο, επίσης, από τον «Valentino». 

Η Hailey Bieber

Κι ενώ πολλοί θαυμαστές επαινούσαν το ντύσιμο της Χέιλι Μπίμπερ, άλλοι δεν μπορούσαν να μην αναφερθούν στη συνεχιζόμενη διαμάχη της με τη Σελίνα Γκόμεζ. Η τελευταία διαμάχη αφορά τη φίλη της Χέιλι, Kylie Jenner, και κάποιες φωτογραφίες στα social media, που φαίνεται να κοροϊδεύουν την Γκόμεζ, κάνοντας τους θαυμαστές των δύο σταρ να τσακωθούν μεταξύ τους. 

Η Hailey Bieber

Παρότι η Σελίνα απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνώριζε πολύ καλά το τι συνέβαινε και το κύμα συμπαράστασης του κοινού προς το πρόσωπό της. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες γίνονται το επίκεντρο διαδικτυακού καυγά. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Χέιλι επέμεινε ότι «δεν υπήρχε διαμάχη» μεταξύ της ίδιας και της Γκόμεζ. 

Η Hailey Bieber

«Κανείς από εμάς δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν εκτός από το σεβασμό. Τη σέβομαι πολύ και νομίζω ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Τη σέβομαι», είχε δηλώσει τότε η Χέιλι Μπίμπερ.

Πηγή: skai.gr