H Billie Eilish τραγουδά τα δύο νέα single κομμάτια της στο Cloud Forest της Σιγκαπούρης

Πρόκειται για δύο acoustic κομμάτια, πολύ προσωπικά για την τραγουδίστρια 

Τα δύο νέα τραγούδια, TV και 30th, από την Billie Eilish και τον αδερφό της Finneas αποτέλεσαν έκπληξη για όλους τους φανς παγκοσμίως.

Η ίδια τα κυκλοφόρησε, ενώ βρισκόταν ήδη σε περιοδεία και ενώ ένα από αυτά το είχε τραγουδήσει live σε κάποια από τις προηγούμενες συναυλίες της. Πρόκειται για δύο acoustic κομμάτια, πολύ προσωπικά για τη Billie, στα οποία η ίδια αναμετράται τόσο με τις αναμνήσεις, όσο και με τις αναπνοές της.

Η Billie Eilish τραγουδά στο Cloud Forest της Σιγκαπούρης

Κάθως λοιπόν βρισκόταν στη χώρα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να ηχογραφήσει και να βιντεοσκοπήσει τα δύο αυτά τραγούδια σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη. Ομολογουμένως, η ατμόσφαιρα του τοπίου φαίνεται να ταιριάζει άψογα με τις δύο νέες μπαλάντες της, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ίδια.

Όπως ανέφερε και η ίδια: «Το Cloud Forest είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά τα δύο τραγούδια είναι πολύ σημαντικά για εμένα για διάφορους λόγους. Αισθάνομαι μία πραγματική σύνδεση μαζί τους και μία προστατευτικότητα απέναντι τους. Έτσι, ήθελα ένα ήρεμο σκηνικό για τα τραγούδια που είναι τελικά τόσο ευαίσθητα και προσωπικά». 

Η Σιγκαπούρη συγκεκριμένα ήταν ένα από τα πρώτα μέρη όπου η Eilish είχε βρεθεί ποτέ σε περιοδεία. Έκτοτε, το μέρος αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ίδια. To ίδιο ισχύει και για τα δύο αυτά τραγούδια που βασίζονται σε πολύ προσωπικές της εμπειρίες, τις οποίες έχει επιλέξει να μην μοιραστεί με το κοινό της.

Tα επόμενα βήματα της Billie Eilish

Μιας και ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία περιοδείας, δε μπορούμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η καλλιτέχνιδα για το μέλλον. Το μόνο που γνωρίζουμε, όπως ανέφερε και η ίδια, είναι ότι διανύει μία πιο εξωστρεφή περίοδο στη ζωή της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μένει να δούμε πώς αυτό θα μεταφραστεί στα επόμενα βήματα της, μετά το τέλος της περιοδείας της. 

Πηγή: Savoir Ville