Ο Κρίστιαν Μπέιλ ζήλεψε τη φιλία των χαρακτήρων της ταινίας «Amsterdam» που πρωταγωνιστεί

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα της δεκαετίας του 1930, ακολουθεί τους τρεις κεντρικούς χαρακτήρες που γίνονται μάρτυρες ενός φόνου και θεωρούνται ύποπτοι

Ο Κρίστιαν Μπέιλ αποκάλυψε ότι μαζί με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο Ράσελ δημιούργησαν μια τριάδα χαρακτήρων στη νέα τους ταινία που έχουν τόσο «απίστευτη φιλία και πίστη» που τους ζήλεψαν και θα ήθελαν να την είχαν στη ζωή τους.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως ένας από τους τρεις φίλους – μαζί με τη Μάργκο Ρόμπι και τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον – στη νέα ιστορική κωμωδία «Amsterdam».

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα της δεκαετίας του 1930, ακολουθεί τους τρεις κεντρικούς χαρακτήρες που γίνονται μάρτυρες ενός φόνου και θεωρούνται ύποπτοι.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ σε δηλώσεις του στο κόκκινο χαλί της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της ταινίας, στο Λονδίνο, είπε: «Λοιπόν, το 2013 ο Ντέιβιντ μου παρουσίασε μια ιδέα για έναν χαρακτήρα, έναν έμπορο έργων τέχνης που είχε έναν τραυματισμό στο πρόσωπό του, αλλά μετά πήγαμε αλλού και συνεχίσαμε σε άλλα πράγματα».

«Αλλά προφανώς η ιδέα έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού του και επανήλθε. Με καλεί και μου λέει:"Θεέ μου. Έμαθα το πιο εκπληκτικό κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας, το οποίο δεν ήξερα ποτέ, πρέπει να έρθεις να με συναντήσεις. Πρέπει να σου πω γι' αυτό"».

«Καθίσαμε και συζητήσαμε για αυτό, εντυπωσιαστήκαμε και είπαμε εντάξει, ας δημιουργήσουμε φανταστικούς χαρακτήρες με αυτό το πραγματικό σκηνικό και ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το τρίγωνο απίστευτης φιλίας και πίστης που ζηλέψαμε και που θα θέλαμε να είχαμε στις δικές τους ζωές» ανέφερε ο Άγγλος ηθοποιός.

Πηγή: skai.gr