H Bella Hadid είναι έτοιμη για τον Άγιο Βαλεντίνο – Δείτε video και φωτογραφίες

Η 26χρονη σούπερ σταρ του μόντελινγκ δημοσίευσε video και φωτογραφίες της στο Instagram και οι θαυμαστές και followers της ενθουσιάστηκαν

Η Bella Hadid επιδεικνύει για ακόμη μία φορά το υπέροχο σώμα της, αυτή είναι άλλωστε και η δουλειά της, στη νέα καμπάνια γνωστής εταιρείας εσωρούχων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Η 26χρονη σούπερ σταρ του μόντελινγκ δημοσίευσε video και φωτογραφίες της στο Instagram και οι θαυμαστές και followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσιάστηκαν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Η Bella Hadid φορούσε ένα υπέροχο ροζ σύνολο εσωρούχων με δαντέλα, που ταίριαζε απόλυτα με το θέμα των γιορτών. Στην καμπάνια της Victoria's Secret συμμετείχαν, επίσης, πολλά διάσημα μοντέλα όπως η Barbara Palvin και η Taylor Hill. 

Η μάρκα προωθεί τα εσώρουχά της μέσα από νέες διαφημιστικές καμπάνιες, καθώς πολλές γυναίκες επέλεξαν να επικεντρωθούν σε πιο απλά κομμάτια ή να μείνουν εντελώς χωρίς σουτιέν στο αποκορύφωμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος της εταιρείας υποστήριξε στην εφημερίδα «The Sun» ότι οι γυναίκες αναζητούσαν πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα, τώρα που επέστρεψαν στις δραστηριότητές τους.

Πηγή: skai.gr