Channing Tatum: Θα πει στην κόρη του ότι ήταν στρίπερ όταν μεγαλώσει

Ο 42χρονος ηθοποιός είναι μπαμπάς της εννιάχρονης Everly, την οποία μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του, Jenna Dewan

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ παραδέχτηκε ότι θα πει στην κόρη του την αλήθεια για το παρελθόν του, ότι δηλαδή στα νιάτα του ήταν στρίπερ, αλλά θα το κάνει όταν εκείνη θα είναι αρκετά μεγάλη. Ο 42χρονος ηθοποιός είναι μπαμπάς της εννιάχρονης Everly, την οποία μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του, Jenna Dewan. Ωστόσο, πριν γίνει γνωστός στο Χόλιγουντ, ο Τσάνινγκ πέρασε μεγάλο μέρος των εφηβικών του χρόνων ως εργαζόμενος χορευτής-στρίπερ στη Φλόριντα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τις μέρες που έκανε στριπτίζ, στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο «Magic Mike», εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία του στρίπερ Mike Zeman. Μιλώντας στο «Entertainment Tonight», εξομολογήθηκε ότι θα ξεκαθαρίσει στην κόρη του ότι δεν ενσάρκωσε απλώς αυτόν τον ρόλο στην οθόνη. «Όταν θα είναι αρκετά μεγάλη για να μπορεί να καταλάβει θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Θα της εξηγήσω ότι ο μπαμπάς δεν τα έκανε μόνο στις ταινίες, αλλά ότι ήμουν στρίπερ. Δεν θα της πω ψέματα», είπε ο ίδιος.  

Ο Τσάνινγκ ψηφίστηκε ως ο πιο «αθλητικός», όταν αποφοίτησε από το Tampa Catholic High School το 1998, αλλά απέρριψε μια υποτροφία ποδοσφαίρου και αντ' αυτού επέλεξε να κάνει στριπτίζ σε ένα νυχτερινό κέντρο της Φλόριντα που πλέον δεν υπάρχει. Με το καλλιτεχνικό όνομα «Chan Crawford», ο τότε 18χρονος δήλωσε ότι κέρδιζε 50 δολάρια τη νύχτα συν τα φιλοδωρήματα. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος παντρεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Step Up», Jenna Dewan, τον Ιούλιο του 2009, τράβηξε τελικά την προσοχή μιας ατζέντισσας που τον έβαλε στον χώρο του θεάματος. Εργάστηκε ως μοντέλο και λίγο μετά ήρθαν και οι ρόλοι στο Χόλιγουντ.

Ο 42χρονος ηθοποιός γνώρισε τη σύζυγό του στα γυρίσματα της ταινίας «Step Up» το 2006 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2009, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα απέκτησαν μια κόρη. Ωστόσο, το 2018, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει, με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται τον Νοέμβριο του 2019.  

«Το παλέψαμε για πολύ καιρό, παρόλο που και οι δύο γνωρίζαμε κατά κάποιο τρόπο ότι είχαμε απομακρυνθεί», είπε σε συνέντευξή του στο «Vanity Fair». «Νομίζω ότι είπαμε στους εαυτούς μας μια ιστορία όταν ήμασταν νέοι και συνεχίσαμε να λέμε στους εαυτούς μας αυτή την ιστορία, ανεξάρτητα από το πόσο απροκάλυπτα η ζωή μας έλεγε ότι ήμασταν τόσο διαφορετικοί. Όταν γίναμε γονείς καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί», πρόσθεσε ο ηθοποιός. 

Περιγράφοντας τον χωρισμό του, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ ανέφερε ότι στην αρχή ήταν εξαιρετικά τρομακτικό. «Όλο αυτό το σχέδιο που είχες κυριολεκτικά γίνεται άμμος και περνάει μέσα από τα δάχτυλά σου και εσύ απλά κάθεσαι και το κοιτάζεις, μην μπορώντας να αντιδράσεις». Ωστόσο, ο ίδιος παρέμεινε θετικός και παραδέχτηκε ότι ήταν μια σωστή απόφαση. 

Πηγή: skai.gr