Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας  

Κριός

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Χαράξτε εκ νέου την πορεία σας, σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες. Μια εμπλοκή δεν σας ευνοεί, γι αυτό χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Ταύρος

Ανυπομονησία σας πιάνει... Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και μην εμπλέκεστε σε διαμάχες χωρίς ουσία.

Δίδυμοι

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Μέσα από την εκδήλωση μητρικών ή πατρικών συναισθημάτων, παύει να υπάρχει οποιαδήποτε οξύθυμη διάθεση. Επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να φέρει η σημερινή μέρα! Κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί, δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται ή ξεχνιέται τελείως, μια και είναι πια παράκαιρο… Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην εθελοτυφλείτε…

Καρκίνος

Η μέρα υπόσχεται μεγάλη δημιουργικότητα και πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες! Πριν δώσετε σάρκα και οστά όμως σε κάποιες από τις ιδέες αυτές, θα ήταν καλό να βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμόσιμες και όχι προϊόν επιστημονικής φαντασίας… Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα άλυτα προβλήματα που σας απασχολούν και ενδώσετε στον ρομαντισμό…

Λέων

Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυσης των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα.

Παρθένος

Συνιστάται να αποφύγετε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθούν οι προσπάθειες σας από τυχαία γεγονότα. Εστιάστε στον εαυτό σας και στις προτεραιότητές σας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το τρέχον project σας, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες.

Ζυγός

Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για όσα έχετε και κατέχετε, για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε. Εάν δεν έχετε κάνει κάτι αξιόμεμπτο, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από την δοκιμασία. Κάτι απρόσμενο ωστόσο θα συμβεί που θα σας αποδιοργανώσει σήμερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος συνεργάτης σας να αποχωρήσει ξαφνικά ή ένα πρόσωπο να μπει απρόσμενα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας! Δεν θα ωφελούσε σε κανέναν, εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά!

Τοξότης

Μια ξαφνική αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών.

Αιγόκερως

Καθυστερήσεις θα φέρει η μέρα σας, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Κάντε υπομονή, δείξτε επιμονή στις επιδιώξεις σας και όλα θα πάνε κατ’ ευχή! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, γιατί δεν θα έχουν συνέχεια.

Υδροχόος

Με πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είστε νικητές… Οι αποφάσεις υπό πίεση μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Οι αψυχολόγητες ενέργειες σας όμως, ίσως να έχουν σαν αποτέλεσμα να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και να το μετανιώσετε στο μέλλον.

Ιχθείς

Ίσως θα πρέπει να χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σήμερα και να έχετε για τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους πραγματοποιήσιμα όνειρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους αγαπημένους σας και ξεχάστε τις έγνοιες. Φροντίστε επίσης την υγεία σας ή την καλή σας φυσική κατάσταση.

Πηγή: thebest