Η απάντηση του Ισραήλ στην Gigi Hadid: «Σε βλέπουμε - Κάνεις τα στραβά μάτια στα σφαγμένα μωρά;»

«Κοιμόσουν την περασμένη εβδομάδα;», γράφει στο μοντέλο το Ισραήλ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram

Απάντηση στη Τζίτζι Χαντίντ έδωσε το Ισραήλ για τις αναρτήσεις που έκανε το μοντέλο υπέρ του παλαιστινιακού λαού.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Χαντίντ, της οποίας ο διάσημος κατασκευαστής ακινήτων, πατέρας της Μοχάμεντ Χαντίντ, είναι Παλαιστίνιος, δημοσίευσε ένα γραφικό για τον πόλεμο που έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό σχετικά με τη μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση».

«Η καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική και η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι υποστήριξη της Χαμάς».

Η κυβέρνηση του Ισραήλ στη συνέχεια δημοσίευσε στο Instagram μια απάντηση που έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα γενναίο για τη σφαγή των Ισραηλινών από τη Χαμάς. Η καταδίκη της Χαμάς για αυτό που είναι (ISIS) δεν είναι κατά της Παλαιστίνης και η υποστήριξη των Ισραηλινών στον αγώνα τους ενάντια στους βάρβαρους τρομοκράτες είναι το σωστό».

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός του Κράτους του Ισραήλ απηύθυνε σχόλια στη Χαντίντ, ταγκάροντάς τον λογαριασμό της και γράφοντας: "Κοιμόσουν την περασμένη εβδομάδα;"

«Ή μήπως κάνεις τα στραβά μάτια στα εβραϊκά μωρά που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Η σιωπή σου είναι πολύ ξεκάθαρη για την στάση σου. Σε βλεπουμε.»

Ισραήλ

Στη συνέχεια, η ισραηλινή κυβέρνηση δημοσίευσε μια εικόνα με αιματοβαμμένο πάτωμα.

«Εάν δεν το καταδικάζεις αυτό, τα λόγια σου δεν σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ», έγραψε ο λογαριασμός, προσθέτοντας ξανά τη Χαντίντ.

Πηγή: skai.gr