Esme Bianco: Απέσυρε τη μήνυση εναντίον του Marilyn Manson για σεξουαλική κακοποίηση

Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά

Η ηθοποιός του «Game of Thrones», Esme Bianco, απέσυρε τη μήνυση εναντίον του Marilyn Manson για σεξουαλική κακοποίηση, προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά. Ο δικηγόρος της, Jay Ellwanger, δήλωσε ότι η 40χρονη, γνωστή από τον ρόλο της ως Ros στη σειρά του HBO, κατέληξε σε συμφωνία. 

Ο νομικός εκπρόσωπος του Μάνσον επιβεβαίωσε, επίσης, τη συμφωνία, με τον ροκ μουσικό να υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του ήταν «αποδεδειγμένα ψευδείς» και ότι «απλώς δεν συνέβησαν ποτέ». Αυτή είναι η τρίτη μήνυση που αποσύρεται εναντίον του 54χρονου Μάνσον, αφού η πρώην βοηθός του και ένα μοντέλο κατέθεσαν παρόμοιες καταγγελίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esmé Bianco (@esmebianco)

Η Bianco ισχυρίστηκε ότι ο Μάνσον, το όνομά του είναι Brian Warner, παραβίασε το νόμο περί εμπορίας ανθρώπων, φέρνοντάς την στην Καλιφόρνια από την Αγγλία το 2009 και το 2011, με ψευδείς προφάσεις ότι θα πρωταγωνιστούσε σε μουσικά βίντεο και ταινίες. Στέρησε από την ηθοποιό το φαγητό και τον ύπνο, την κλείδωσε σε μια κρεβατοκάμαρα, τη μαστίγωσε, της έκανε ηλεκτροσόκ και απείλησε να μπει στο δωμάτιό της και να τη βιάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με τα έγγραφα της αγωγής. 

Ο Μάνσον μηνύει, επίσης, την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, για συκοφαντική δυσφήμιση, λέγοντας ότι τον έχει παρουσιάσει ως «βιαστή και κακοποιό». Ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός συνωμότησε με έναν φίλο της και είπαν ψέματα, στην προσπάθειά τους να πείσουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν.

Ο πέντε φορές υποψήφιος για Grammy, Marilyn Manson, ισχυρίζεται ότι η καριέρα του βρίσκεται στα «τάρταρα» και ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή του από τότε που 15 γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση πέρυσι.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esmé Bianco (@esmebianco)

Πηγή: skai.gr