Emily Ratajkowski: Μετά το φιλί της με τον Harry Styles αποκαλύπτει ότι είναι σε φάση που βγαίνει ραντεβού

Η Emily Ratajkowski είναι εντυπωσιακή στο εξώφυλλο του περιοδικού, φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα του 1999 με γάντια μέχρι τον αγκώνα

Η Emily Ratajkowski φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος της ισπανικής «Vogue» και μίλησε για την ερωτική της ζωή και το φιλί της με τον Harry Styles. Το 31χρονο μοντέλο εξήγησε πόσο παράξενο είναι να έχουν όλοι «πρόσβαση» στην ερωτική της ζωή. 

«Είναι πολύ παράξενο να έχεις ορισμένες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει και να τις σχολιάζει όλος ο κόσμος», είπε στη συνέντευξή της. Αναφέρθηκε, επίσης, στους ισχυρισμούς ότι η πρώην του Harry Styles, η Olivia Wilde, τσακώθηκε μαζί της για το φιλί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Είμαι απλώς ένα άτομο, που πέρασε από μια τριετή σχέση (με τον μουσικό Jeff Magid) σε μια τετραετή (με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard). Οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βρίσκομαι σε φάση που βγαίνω ραντεβού», είπε η ίδια. Και πρόσθεσε: «Το ενδιαφέρον που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

Η Emily Ratajkowski είναι εντυπωσιακή στο εξώφυλλο του περιοδικού, φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα του 1999 με γάντια μέχρι τον αγκώνα. Η Emily και ο Harry εθεάθησαν να φιλιούνται στους δρόμους του Τόκιο τον περασμένο μήνα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η «Daily Mail». 

Το διάσημο μοντέλο είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τον κωμικό Eric Andre και τον Pete Davidson μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο μοιράζεται τον γιο της Sylvester.  


 

Πηγή: skai.gr