Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski φλερτάρουν σε αγώνα του NBA – Είναι και επίσημα μαζί

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως τις φήμες ότι είναι μαζί, ωστόσο η εμφάνισή του στον αγώνα Knicks-Grizzlies επιβεβαίωσε όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα

Ο πρώην κωμικός του «SNL», Πιτ Ντέιβιντσον και η Έμιλι Ρατακόφσκι εθεάθησαν μαζί σε έναν αγώνα των Knicks το βράδυ της Κυριακής. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. 

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και το γνωστό μοντέλο κάθισαν δίπλα-δίπλα στο Madison Square Garden, για τον αγώνα Knicks-Grizzlies. Τόσο ο 29χρονος Πιτ, όσο και η 31χρονη Έμιλι Ρατακόφσκι χαμογελούσαν, καθώς έπιναν την μπύρα τους και έδειχναν ο ένας να απολαμβάνει την παρέα του άλλου. 

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως τις φήμες ότι είναι μαζί, ωστόσο η εμφάνισή του στον αγώνα Knicks-Grizzlies φαίνεται να επιβεβαίωσε όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για τη σχέση τους. 

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Έμιλι Ρατακόφσκι προκάλεσαν για πρώτη φορά εικασίες ότι ίσως να είναι μαζί, όταν φωτογράφος τους απαθανάτισε να κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ είχαν ραντεβού στο Μπρούκλιν νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Στη συνέχεια, μια πηγή δήλωσε στο «Us Weekly» ότι το μοντέλο και ο κωμικός βλεπόντουσαν εδώ και μερικούς μήνες και τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα στη σχέση τους. Συμπαθούν, πραγματικά, ο ένας τον άλλο και ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει και είναι γοητευμένος από την εξυπνάδα της, ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους. 

Ο Ντέιβιντσον έβγαινε πρόσφατα με την Κιμ Καρντάσιαν για εννέα μήνες, προτού και οι δύο χωρίσουν τον Αύγουστο. Η EmRata, εν τω μεταξύ, έχει μόλις χωρίσει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. 

Ο Ντέιβιντσον έχει, επίσης, βγει με μεγάλα ονόματα όπως η Kate Beckinsale, η Kaia Gerber, η Margaret Qualley και η Phoebe Dynevor, ενώ στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένος με την Ariana Grande.
 

Πηγή: skai.gr