Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας  

Κριός

Η μέρα θα αποτελέσει σημείο καμπής για τη ζωή σας! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μια σε βάθος συζήτηση που να προδιαγράψει το οικογενειακό σας μέλλον, τη μοίρα της αισθηματικής σας σχέσης ή μιας σχέσης με ένα πολύ σημαντικό για σας πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνουν εμφανή κάποια μεγάλα οικονομικά βάρη που θα κληθείτε να επωμιστείτε στο άμεσο μέλλον.

Ταύρος

Έχετε έντονη την παρόρμηση να επιστρέψετε σε μια συναισθηματική σχέση και αναζητάτε την αφορμή. Πριν κάνετε το βήμα αυτό όμως θα πρέπει να είστε πεπεισμένοι ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πολλές προσδοκίες και ελπίδες θρέφετε και η μέρα μπορεί να σας διαψεύσει. Ο εγωισμός σας θα πρέπει να προσεχθεί, μια και είναι αυτός που δεν σας αφήνει πολλές φορές να δείτε την πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπάνε αρκετά ή ότι ο δεσμός σας εξελίχθηκε προς την λάθος κατεύθυνση. Όλα όμως βρίσκονται στο μυαλό σας… Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

Καρκίνος

Θα πρέπει να επιδιώξετε να εντάξετε καινούργιες ασχολίες στην ζωή σας για να μπορέσετε να βγείτε από την ρουτίνα που έχετε περιέλθει και να ανανεωθείτε. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προσφέρετε την βοήθεια και τις οργανωτικές σας ικανότητες σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνάδελφό σας για μια κοινωνική εκδήλωση που ετοιμάζει. Μέσα από την προσφορά θα αισθανθείτε και σεις καλύτερα…

Λέων

Ζήστε την στιγμή και πάρτε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να ζήσετε και να χαρείτε. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεστε από πολύ αγάπη αλλά δεν το βλέπετε. Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας σήμερα !

Παρθένος

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Ζυγός

Ημέρα γεμάτη από συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία! Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία!!! Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλαρότητας. Αποφύγετε ωστόσο τις επιπολαιότητες και τους λεονταρισμούς! Θα υπάρχει εύνοια, αγάπη και αποδοχή, εφόσον είσαστε ήρεμοι! Αποφύγετε τη συναισθηματική καταπίεση, γιατί σκοτώνει τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

Τοξότης

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Τα άστρα θα φέρουν όμως εμπόδια και καθυστερήσεις και στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Αιγόκερως

Πολύ ενέργεια θα διαθέτετε σήμερα και θα είστε σε θέση να τελειώσετε όλα εκείνα που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στην μέση λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, ενδεχομένως αλλάζοντας τη διακόσμηση, μια και ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να σας ανανεώσουν.

Υδροχόος

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθεια σας να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Ιχθείς

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

Πηγή: thebest