Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι το γυμνό τη βοήθησε να κερδίσει Όσκαρ – Δείτε ποια είναι…

Η ηθοποιός κέρδισε το κορυφαίο βραβείο του Χόλιγουντ το 2002 για την ταινία «Monster's Ball» 

Είναι γνωστό ότι στον κόσμο της υποκριτικής υπάρχουν ορισμένα είδη σκηνών που οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν μπορούν να αποφύγουν, ενώ έχουν και μεγάλη δημοτικότητα. Πρόκειται για τις σκηνές «γυμνού», οι περισσότερες από τις οποίες έχουν θεωρηθεί αχρείαστες και υπάρχουν μόνο και μόνο για να προσελκύσουν μεγαλύτερο κοινό. Ωστόσο, υπάρχει μία σκηνή που κάποτε βοήθησε μια ηθοποιό να κερδίσει ένα Όσκαρ, όπως γράφει η «Marca». 

Η εν λόγω ηθοποιός είναι η Halle Berry, η οποία κέρδισε το κορυφαίο βραβείο του Χόλιγουντ το 2002 για την ταινία «Monster's Ball». Σε αυτό πρωταγωνίστησε σε μια πολυσυζητημένη ερωτική σκηνή, για την οποία η ίδια παραδέχτηκε τότε ότι τη βοήθησε ένα προηγούμενο γύρισμα και ότι, χωρίς αυτόν τον ρόλο, δεν θα μπορούσε ποτέ να γυρίσει την ταινία που της χάρισε το Όσκαρ.

Η Halle Berry

Το γυμνό που τη βοήθησε να κερδίσει το Όσκαρ

Ήταν η «γυμνή» της ερμηνεία στην ταινία «Operation Swordfish», που κυκλοφόρησε το 2001 και εικάζεται ότι της απέφερε μισό εκατ. δολάρια, τα οποία προστέθηκαν στα δύο εκατ. δολάρια μισθό που έπαιρνε για εκείνο το γύρισμα.

Η φήμη, άλλωστε, ξεκίνησε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, Dominic Serna, και αμφισβητήθηκε από την ίδια την ηθοποιό λίγο αργότερα: «Αν πληρωνόμουν γι' αυτά, θα ήταν πολύ περισσότερα από 500.000 δολάρια. Ήταν τόσο αχρείαστο γυμνό και κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα με αυτό», δήλωσε στο CNN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

«Ενώ έκανα το ‘’Swordfish’’, ήξερα ότι ήταν αχρείαστο. Ποτέ δεν δικαιολογήθηκα γι' αυτό. Για πολλά χρόνια έλεγα ‘’όχι’’ στο γυμνό και αυτό συνέβαινε επειδή δεν ένιωθα άνετα με τον εαυτό μου. Φοβόμουν και αναρωτιόμουν τι θα σκεφτόταν ο κόσμος», εξήγησε η ίδια. 

Και πρόσθεσε: «Αν δεν ήμουν ακομπλεξάριστη στην ταινία ‘’Swordfish’’, θα φοβόμουν να αντιμετωπίσω μια ερωτική σκηνή όπως αυτή στο ‘’Monster's Ball’’. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Αυτό είναι ένας φόρος τιμής στο να ακούς το ένστικτό σου και να κάνεις αυτό που νομίζεις ότι είναι σωστό για σένα και να μην επηρεάζεσαι από το τι σκέφτονται οι άλλοι για τις αποφάσεις που παίρνεις», πρόσθεσε η Halle Berry.

Πηγή: skai.gr