Halle Berry: Απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί γυμνή στο μπαλκόνι της

«Πόσοι άνθρωποι έκαναν ζουμ σε αυτή τη φωτογραφία!», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλο συμπλήρωσε: «Ζηλεύω τον φωτογράφο» 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Χάλι Μπέρι, απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί γυμνή στο μπαλκόνι της. «Κάνω αυτό που θέλω να κάνω», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 56χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Catwoman». 

Στη φωτογραφία, η Χάλι Μπέρι καλύπτει το στήθος της με το χέρι της και ακουμπά στα κάγκελα του μπαλκονιού. Οι θαυμαστές, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασαν την υπέροχη σιλουέτα της και την αποθέωσαν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

«Πόσοι άνθρωποι έκαναν ζουμ σε αυτή τη φωτογραφία!», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλο συμπλήρωσε: «Ζηλεύω τον φωτογράφο». 

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι έβγαινε με τον τραγουδιστή Hunt, τον Σεπτέμβριο του 2020, και από τότε το ζευγάρι δείχνει ερωτευμένο. Τον Μάρτιο του 2021, ο Hunt δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι η σχέση του με την Μπέρι επηρεάζει τα πάντα, από τη μουσική του μέχρι την ανατροφή των παιδιών του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

«Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, μπορώ να το πω έτσι, και νομίζω ότι έχει βελτιώσει κάθε πτυχή της ζωής μου», είπε.

Αργότερα την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο, η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να βρει τον «Mr. Right». Και μόλις λίγους μήνες αργότερα αποκάλεσε τον Hunt τον «έρωτα της ζωής της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Πηγή: skai.gr