Alec Baldwin: Ο ηθοποιός έκανε αρθροπλαστική ισχίου – Είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του

Τα νέα για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού δημοσίευσε σε ανάρτησή της στο Instagram η σύζυγός του, Hilaria Baldwin 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου. Η Hilaria Baldwin, η σύζυγος του ηθοποιού, αποκάλυψε τα νέα σε μια ανάρτησή της στο Instagram την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, αναφέροντας ότι η επέμβαση ήταν απαραίτητη, αφού ο ίδιος πονούσε πάρα πολύ και για αρκετό χρονικό διάστημα. 

«Ο Άλεκ απέκτησε νέο ισχίο σήμερα… Ήταν απαραίτητο εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί... ως σύντροφός σου και καθώς θεραπεύεσαι, θέλω τόσο πολύ να αφήσεις πίσω σου αυτό το πολύ έντονο κεφάλαιο του χρόνιου πόνου και να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου», έγραψε η σύζυγός του, ευχαριστώντας τους γιατρούς. 

Η είδηση για την επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου του ηθοποιού έρχεται, αφού οι εισαγγελείς απέσυραν τις ποινικές κατηγορίες εναντίον του τον Απρίλιο σε σχέση με την εμπλοκή του στον θάνατο της κινηματογραφίστριας του «Rust», Halyna Hutchins, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το 2021.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram, εξέφρασε την αγάπη του προς τη σύζυγό του, η οποία του συμπαραστάθηκε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. «Οφείλω όλα όσα έχω σε αυτή τη γυναίκα, έγραψε ο Χολιγουντιανός σταρ στο προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας παράλληλα μία κοινή τους φωτογραφία. Επίσης, ευχαρίστησε τον δικηγόρο του, Λουκ Νίκας. 

Πηγή: skai.gr