Chris Hemsworth: Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κένυα με την οικογένειά του – Άφησε για λίγο την υποκριτική λόγω Αλτσχάιμερ

Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι της οικογένειας τις τελευταίες εβδομάδες, αφού επέστρεψαν από τις διακοπές τους στα νησιά Φίτζι στις αρχές του μήνα

Ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ και η σύζυγός του, Elsa Pataky, βρίσκονται και πάλι στον δρόμο. Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram την Κυριακή από τις οικογενειακές του διακοπές στην Κένυα. 

Η διάσημη οικογένεια «ανέβασε» πολλές φωτογραφίες της από τα πανέμορφα μέρη και τα άγρια ζώα που συνάντησε στην περιπέτειά της. Ο Κρις έγραψε στην ανάρτησή του: «Ένα από τα πιο αξέχαστα ταξίδια στην Κένυα που είχαμε ποτέ η οικογένειά μου και εγώ».

Ο Κρις Χέμσγουορθ στην Κένυα

Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι της οικογένειας τις τελευταίες εβδομάδες, αφού επέστρεψαν από τις διακοπές τους στα νησιά Φίτζι στις αρχές του μήνα. Το ζευγάρι του Χόλιγουντ πέρασε τις μέρες του κάνοντας σερφ και απολαμβάνοντας τον ήλιο σε ένα πολυτελές θέρετρο και συγκεκριμένα στο Tavarua.

Ο Κρις Χέμσγουορθ στην Κένυα

Για το ζευγάρι και τα τρία παιδιά του, μια εβδομαδιαία απόδραση θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τα 30.000 δολάρια. Η Pataky μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, για να τιμήσει το ταξίδι τους γράφοντας: «Bye Bye Tavarua! Το καλύτερο σερφ που έγινε ποτέ!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

H Elsa Pataky

Πριν από λίγο καιρό ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε ότι κάνει διάλειμμα από την υποκριτική, αφού ανακάλυψε ότι έχει ανησυχητικά υψηλή προδιάθεση για τη νόσο Αλτσχάιμερ. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς ντοκιμαντέρ «Limitless», την οποία παρουσιάζει, ανακάλυψε ότι φέρει δύο αντίγραφα ενός γονιδίου, που έχουν εξαιρετικά στενή σχέση με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Όπως ανέφερε ο γιατρός που έκανε τις γενετικές εξετάσεις του ηθοποιού, μόνο το 3% του πληθυσμού έχει το συγκεκριμένο διπλό αντίγραφο του γονιδίου, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου κατά 8-10%.

Ο Κρις Χέμσγουορθ στην Κένυα

«Πραγματικά πυροδότησε κάτι μέσα μου, ώστε να θέλω να πάρω κάποια άδεια. Θα πάω σπίτι και θα είμαι με τα παιδιά και τη γυναίκα μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Vanity Fair». 

Πηγή: skai.gr