Κοκκινοπούλου - Καφετζόπουλος: Σπάνια εμφάνιση και συγκίνηση για τους περήφανους γονείς – Πήγαν στην ορκωμοσία του γιου τους

Και μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, όμως, η αγάπη τους για τον 23χρονο Σπύρο πάντα τους ενώνει

Σπάνια εμφανίζονται μπροστά στις κάμερες, καθώς έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχαν πολύ καιρό να εμφανιστούν μαζί. 

Και μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, όμως, η αγάπη τους για τον 23χρονο Σπύρο πάντα τους ενώνει. Ο γιος τους, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του, ήταν η αφορμή για μία οικογενειακή φωτογραφία στην τελετή ορκωμοσίας.

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν ορκίζεσαι, το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες – το πτυχίο είναι η απόδειξη- ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε στη λεζάντα ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Πηγή: skai.gr