Κλείσιμο

Johnny Depp: Πώς ο ηθοποιός έβγαλε 4,5 εκατ. λίρες πουλώντας απλές εκτυπώσεις έργων του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός επιδιώκει άλλες δημιουργικές διεξόδους. Στην πραγματικότητα, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η μουσική είναι η πρώτη του αγάπη

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ έχει προχωρήσει στη ζωή του, αφήνοντας πλέον πίσω τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Το επόμενο καλλιτεχνικό του εγχείρημα θα τον βρει να σκηνοθετεί μια ταινία για τη ζωή του Ιταλού ζωγράφου και γλύπτη Μοντιλιάνι. Ωστόσο, χθες έγινε γνωστό ότι η καριέρα του ως ζωγράφου-καλλιτέχνη αποδεικνύεται πολύ πιο προσοδοφόρα, αφού πούλησε πίνακες ζωγραφικής αξίας άνω των 4,5 εκατ. λιρών μέσα σε μία εβδομάδα! 

Μια σειρά από εκτυπώσεις, περιορισμένης έκδοσης, του Μπομπ Μάρλεϊ και των ηθοποιών Χιθ Λέτζερ και Ρίβερ Φοίνιξ βγήκαν προς πώληση μέσω της γκαλερί Castle Fine Art Gallery, στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου. 

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ

Εκπρόσωπος της γκαλερί ανέφερε ότι οι τολμηρές και χρωματιστές εκτυπώσεις, οι οποίες κοστίζουν 4.500 λίρες η καθεμία ή 17.500 λίρες και για τις τέσσερις, είχαν σχεδόν εξαντληθεί μέσα σε επτά ημέρες. 

Πρόκειται για τη δεύτερη έκθεση της συλλογής «Friends and Heroes» του Τζόνι Ντεπ. Η πρώτη, στην οποία συμμετείχαν ο Bob Dylan, ο Keith Richards των Rolling Stones, η ηθοποιός Elizabeth Taylor και ο ηθοποιός Al Pacino, εξαντλήθηκε, επίσης, μέσα σε λίγες ώρες τον περασμένο Ιούλιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Αυτό σημαίνει ότι μόνο τους τελευταίους επτά μήνες, ο Depp έχει κερδίσει περισσότερα από 8 εκατ. λίρες από την τέχνη του. O 59χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» δήλωσε ότι συγκινήθηκε, που ο κόσμος ενδιαφέρθηκε για τη δουλειά του. Είπε ότι περνάει περισσότερο χρόνο στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο και αγαπά το Λονδίνο, το οποίο περιέγραψε ως ένα πολύ δημιουργικό περιβάλλον.

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ

«Το να καταπιάνεσαι με κάτι για πρώτη φορά, χωρίς να έχεις ιδέα για το τι πρόκειται να ξεκινήσει και τι θα προκύψει είναι βαθιά ικανοποιητικό. Το να βλέπουν οι άνθρωποι αυτά τα πράγματα τώρα για πρώτη φορά και να αντιδρούν με τον τρόπο που αντιδρούν, τόσο θετικά, σε ό,τι έχω φτιάξει είναι πολύ συγκινητικό», ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός επιδιώκει άλλες δημιουργικές διεξόδους. Στην πραγματικότητα, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η μουσική είναι η πρώτη του αγάπη. Έκανε εμφανίσεις με το δικό του συγκρότημα και με τον φίλο του, τον θρύλο της κιθάρας, Jeff Beck, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο. Τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησαν μαζί έναν δίσκο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Πηγή: skai.gr