Brad Pitt: Θα διώξω με το ζόρι τον Ρώσο ολιγάρχη που αγόρασε το μερίδιο του Château Miraval από την Angelina Jolie

Η πρόθεση του Yuri Shefler είναι να κρατήσει τον Pitt «διακοσμητικό» στην εταιρεία και να τον χρησιμοποιήσει όσο μπορεί, ισχυρίζονται άνθρωποι κοντά στον ηθοποιό

Ο Brad Pitt είναι αποφασισμένος να διώξει τον Ρώσο ολιγάρχη στον οποίο η Angelina Jolie πούλησε κρυφά το μερίδιό της από τον γαλλικό αμπελώνα τους αξίας 500 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το «Page Six». Ο διάσημος ηθοποιός είναι εξοργισμένος με τον Yuri Shefler, επειδή τον «χλεύασε» στα δικαστικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, ενώ τον αποκάλεσε «ερασιτέχνη του Χόλιγουντ». «Τώρα είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να ξεφορτωθεί τον Ρώσο», λένε οι πηγές.

Ο μεγιστάνας της βότκας Shefler χαρακτηρίστηκε επίσημα από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ως ολιγάρχης το 2018. Στη συνέχεια αγόρασε το μερίδιο της Jolie στο Château Miraval το 2021.

Οι πηγές λένε ότι ο Pitt θεωρεί την πώληση της Jolie «εκδικητική», επειδή η πρώην σύζυγός του γνώριζε ότι είχε απορρίψει προηγουμένως μια προσέγγιση από τον Shefler.

Η πρόθεση του Shefler είναι να κρατήσει τον Pitt «διακοσμητικό» στην εταιρεία και να τον χρησιμοποιήσει όσο μπορεί, ωστόσο ο ηθοποιός δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να τον εκδιώξει, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τη νομική διαμάχη.

Πριν παντρευτούν, το ζευγάρι αγόρασε το κτήμα μαζί, με τον Pitt να κατέχει το 60% και την Jolie το 40%. Έφεραν τον οινοποιό Marc Perrin, και έγινε ένας από τους πιο αναγνωρισμένους παραγωγούς ροζέ στον κόσμο.

Το Château Miraval, όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2014, έγινε το πάθος του Pitt και χάρισε στη Jolie ένα επιπλέον 10%. Πηγές λένε ότι ο Shefler προσέγγισε στην πραγματικότητα δύο φορές τον ίδιο τον Pitt για να αγοράσει το Miraval, πρώτα το 2016 όταν το ζευγάρι χώρισε και στη συνέχεια το 2021, όταν έγινε γνωστή η διαμάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών τους. Όμως, λένε πηγές από το περιβάλλον του Pitt, όταν εκείνος τους απέρριψε ευγενικά, πήγαν κρυφά στη Jolie και η συμφωνία προχώρησε. 

Πηγή: skai.gr