Bill Gates: Ποζάρει για πρώτη φορά με τη νεογέννητη εγγονή του – Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο

Η Μελίντα δημοσίευσε, επίσης, μια φωτογραφία στο Instagram να κρατά την εγγονή της

Ο παππούς και η γιαγιά, Bill και Melinda Gates, μόλις αντίκρισαν για πρώτη φορά τη νεογέννητη εγγονή τους. «Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο», έγραψε ο 67χρονος Μπιλ στη φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φαίνεται στη φωτογραφία να αγγίζει παιχνιδιάρικα τα μικροσκοπικά δάχτυλα της μικρούλας. Το κοριτσάκι εμφανίζεται ντυμένο με ένα αξιολάτρευτο ροζ φορμάκι.

Η Μελίντα δημοσίευσε, επίσης, μια φωτογραφία στο Instagram να κρατά την εγγονή της. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κρατάς στην αγκαλιά σου το πρώτο σου εγγόνι», έγραψε η ίδια. Και συμπλήρωσε: «Φαίνεται σαν να ήταν μόλις χθες που κρατούσα την Τζεν (την κόρη τους) σε αυτή την ηλικία. Τώρα έχει το δικό της μωρό και ξεχειλίζω από υπερηφάνεια βλέποντας εκείνη και τον Nayel να μπαίνουν στον νέο τους ρόλο ως γονείς».

Δεν είναι σαφές αν ο Μπιλ και η Μελίντα, το διαζύγιο των οποίων οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2021 μετά από 27 χρόνια γάμου, επισκέφθηκαν την εγγονή τους την ίδια ημέρα. Ωστόσο, οι φωτογραφίες τους «ανέβηκαν» ταυτόχρονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 26χρονη Τζένιφερ ανακοίνωσε στις 4 Μαρτίου ότι η ίδια και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. Η Jennifer και ο Nassar ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2021 στη Νέα Υόρκη. 

Ο γάμος του φέρεται να κόστισε 2 εκατ. δολάρια και ήταν η πρώτη φορά που ο Μπιλ και η Μελίντα εθεάθησαν μαζί δημόσια μετά το διαζύγιό τους. 

Πηγή: skai.gr