Ανάδρομοι 3 πλανήτες και τον Νοέμβριο – Το αστρολογικό χάος συνεχίζεται

Ο ανάδρομος Άρης είναι μια καλή στιγμή για να μειώσεις ταχύτητα και να αναλογιστείς τις απόψεις και τις ιδέες που μοιράζεσαι

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που μας ταλαιπώρησε αρκετά. Ο Νοέμβριος θα είναι σίγουρα πιο ήσυχος, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα…ευτράπελα.

Πρωταγωνιστής τον εξελίξεων που θα μας προκαλέσουν πονοκέφαλο είναι ο γνώριμος ανάδρομος Άρης. Για να τον αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να κινούμαστε αργά και με σκοπό, διατηρώντας τη σαφήνεια, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικές λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Ο Άρης θα έχει παρέα στην ανάδρομη πορεία του, αφού δύο ακόμη εξωτερικοί πλανήτες κινούνται ανάδρομα αυτό το μήνα, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας. Πρόκειται για δύο πλανήτες που περνούν αρκετούς μήνες κάθε χρόνο σε ανάδρομη πορεία, επομένως οι επιδράσεις τους δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.

Τα καλά νέα είναι ότι βρίσκονται μακριά από τον Ήλιο, έτσι οι επιπτώσεις τους θα είναι πολύ λιγότερο αισθητές. Ετοιμάσου για πολλή επικοινωνία, σημαντικές αναθεωρήσεις και έντονη αντιπαράθεση.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη, από την άλλη, θα έχει πολύ πιο εμφανείς επιπτώσεις, που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια, προκαλώντας μια περίοδο ανασκόπησης μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων.

Τι να περιμένεις από τους ανάδρομους πλανήτες του Νοεμβρίου

Από τους τρεις πλανήτες που ακολουθούν ανάδρομη πορεία αυτό τον μήνα, ο Άρης είναι εκείνος που θα προκαλέσει τις πιο αξιοσημείωτες μετατοπίσεις.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά τη δράση, τη διεκδίκηση και την ορμή. Όταν βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, τείνει να επιβραδύνει τις προσπάθειές μας. Στο μεταβλητό ζώδιο του αέρα των Διδύμων, ο Άρης ενδιαφέρεται να αναλάβει δράση όσον αφορά στην επικοινωνία, τις ιδέες και τις απόψεις, αλλά οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιο πιθανές.

Πρόσεξε τα λόγια σου, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν με αθέμιτους τρόπους και σκέψου ποιες πληροφορίες μοιράζεσαι με άλλους. Δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων για τους επόμενους μήνες, θα έρθεις σε επαφή με πληροφορίες που ίσως δεν θα είναι ακριβείς.

Ο ανάδρομος Άρης είναι μια καλή στιγμή για να μειώσεις ταχύτητα και να αναλογιστείς τις απόψεις και τις ιδέες που μοιράζεσαι, διασφαλίζοντας ότι θα μείνεις μακριά από παρεξηγήσεις.

Ο τομέας στον οποίο «ακουμπάει» ο οίκος των Διδύμων στο γενέθλιο χάρτη σου είναι εκείνος ο οποίος θα επηρεαστεί από αναθεωρήσεις. Σκέψου ξανά τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει από τότε που ο Άρης μετακόμισε για πρώτη φορά σε αυτό το ζώδιο του αέρα, στις 20 Αυγούστου.

Εάν παρατηρήσεις ότι κάποια ζητήματα κινούνται πιο αργά από το συνηθισμένο, κάνε υπομονή, είναι η επίδραση του Άρη, που θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου, οπότε ο πλανήτης θα επανέλθει σε ευθύγραμμη πορεία.

Πηγή: Savoir Ville