Κλείσιμο

Άμπερ Χερντ: Χρησιμοποίησε ψευδώνυμο…  δεινής σκοπεύτριας του Φαρ Ουέστ για τις διακοπές της!

Μήπως αυτό δείχνει τις διαθέσεις της και έχει βάλει στο στόχαστρο τον… Τζόνι Ντεπ; 

Ψευδώνυμο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η αμερικανίδα ηθοποιός Άμπερ Χερντ για τις διακοπές της στη Μαγιόρκα την Ισπανία. Ως εδώ, τίποτα ασυνήθιστο, αποτελεί συνήθη πρακτική πολλών σταρ να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, η πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι χρησιμοποίησε ψευδώνυμο μυθικής καουμπόισσας του Φαρ Ουέστ για τις διακοπές της στη Μαγιόρκα, αυτό της Μάρθα Τζέιν Κάναρι, ευρύτερα  γνωστή ως… «Κάλαμιτι Τζέιν»,

Η βίλα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην οποία διαμένει η ηθοποιός, βρίσκεται βαθιά στο εσωτερικό του νησιού της Μεσογείου στην ιστορική πόλη Κοστίξ, και ανήκει σε μια πολιτικό η οποία αποφυλακίστηκε το 2020 αφού εξέτισε επτά χρόνια κάθειρξης για κατηγορίες διαφθοράς, ανέφερε η εφημερίδα.

Η Κάλαμιτι Τζέιν, ήταν Αμερικανίδα συνοριοφύλακας και δεινή σκοπεύτρια στην Άγρια Δύση. Εκτός από πολλά κατορθώματα, ήταν γνωστή ως γνώριμη του άλλου θρύλου της Άγριας Δύσης, «Γουάιλντ Μπιλ» Χίκοκ. Αργά στη ζωή της, εμφανίστηκε στο σόου του Μπάφαλο Μπιλ στην Άγρια Δύση και στην Παναμερικανική Έκθεση του 1901. Η Καλάμιτι Τζέιν έχει μεταφερθεί πολλές φορές στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. 

Μήπως αυτό δείχνει τις διαθέσεις της Χερντ και έχει βάλει στο στόχαστρο τον… Τζόνι Ντεπ; Ή ετοιμάζεται για έναν εμβληματικό νέο ρόλο; 

Πηγή: skai.gr