Amanda Holden: Οι γυναίκες δεν αναζητούν το σεξ – Ψάχνουν την αγάπη και την επιβεβαίωση

«Με κυβερνά η καρδιά μου, όχι το μυαλό μου. Πάντα έτσι ήμουν και αυτό με βάζει σε μπελάδες», ανέφερε η διάσημη παρουσιάστρια 

Ο λόγος που η διάσημη παρουσιάστρια, Amanda Holden, χώρισε με τον σύζυγό της, Les Dennis, ήρθε ξανά στην επιφάνεια. Ας πάμε, όμως, 30 χρόνια πίσω, στο έτος 1993… 

Στην ηλικία των 22 ετών, η Amanda Holden γνώρισε και ερωτεύτηκε τον 40χρονο τότε σύζυγό της, Les Dennis, επίσης παρουσιαστή, όπου και οι δύο πρωταγωνιστούσαν στο «The Sound Of Music». Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, το 1995, αλλά ήταν τότε που αποκαλύφθηκε ότι η παρουσιάστρια με το καλλίγραμμο σώμα είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Neil Morrissey. Η ίδια είπε αργότερα ότι «τον είχε μόνο για το σεξ». 

Η Amanda Holden

Σε δηλώσεις της 52χρονης Amanda Holden, την εποχή του χωρισμού, που ήρθαν στην επιφάνεια, η ίδια ανέφερε ότι ήταν πολύ μελαγχολική και ότι θα μπορούσε να δει τον εαυτό της να αποκτά πολλά παιδιά τα επόμενα δύο χρόνια. Η παρουσιάστρια εξήγησε: «Θέλω παιδιά, αλλά δεν ήθελα να τα κάνω με τον Les. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες έχουν σχέσεις χωρίς λόγο. Οι γυναίκες δεν αναζητούν το σεξ. Αναζητούν την αγάπη και την επιβεβαίωση».

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην σύζυγός της, σήμερα 69 ετών, μίλησε για την παλιά του αγαπημένη και το δύσκολο παρελθόν τους. Μιλώντας στους «Sunday Times», ο Les είπε ότι έχει ξεπεράσει ό,τι συνέβη και είναι χαρούμενος για εκείνη στη νέα της ζωή. 

Η Amanda Holden

«Η Amanda ήταν πρόσφατα στις εφημερίδες, λέγοντας μερικά καλά πράγματα για μένα. Αυτό ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους της. Ίσως με τον καιρό να μπόρεσε να κοιτάξει πίσω και να δει τα πράγματα διαφορετικά. Δεν έχουμε επαφή, αλλά χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να παρακολουθώ το ‘’Britain's Got Talent’’ χωρίς να θυμώνω. Για να είμαι ειλικρινής, είναι σαν να βλέπω ένα διαφορετικό άτομο, κάποιον που δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Όλος ο πόνος που είχα από εκείνη, έχει πλέον επουλωθεί». 

Ο Les Dennis, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την τρίτη σύζυγό του, σκέφτηκε ακόμη και την προοπτική να υποδυθεί η Αμάντα τον εαυτό της στην ταινία της ζωής του. Μιλώντας στο podcast «White Wine Question Time», ο Les μίλησε για την ιδέα μιας υποθετικής βιογραφίας. 

Η Amanda Holden

Μιλώντας για τον χωρισμό τους, η Amanda είπε: «Εγώ το προκάλεσα στον εαυτό μου, αλλά τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο άσχημο. Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος. Έφτασα στο σημείο να νιώθω ότι με δυσκολία μπορούσα να αναπνεύσω. Με κυβερνά η καρδιά μου, όχι το μυαλό μου. Πάντα έτσι ήμουν και αυτό με βάζει σε μπελάδες. Δεν είμαι αίνιγμα. Όλη μου τη ζωή ευχόμουν να μπορούσα να είμαι μυστηριώδης... Αλλά δεν είμαι». 

Το 2014 ο Neil ζήτησε συγγνώμη από τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού, Les Dennis, και πρώην σύζυγο της Amanda Holden. 

Η Amanda Holden

Πηγή: skai.gr