Υπόθεση Πισπιρίγκου: 17σελιδο υπόμνημα κατέθεσε η Ρούλα - «Δεν θα στρεφόμουν ποτέ ενάντια στα παιδιά μου»

Τι αναφέρει στο υπόμνημά της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας - Αναμένεται η απόφαση του Ανθρωποκτονιών για το αν θα ζητήσουν συμπληρωματικές απαντήσεις ή αν θα στείλουν την ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης στη Δικαιοσύνη

Με ένα 17σελιδο υπόμνημα κατέθεσε τη δική της πτυχή για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου. Το υπόμνημα παρέλαβαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργούν όλη την έρευνα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι η εντολέας του αρνείται την τέλεση της πράξης και επανέλαβε ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά, προσθέτοντας ότι αν και τα μεγάλωσε με φροντίδα και προσοχή, δεν μπόρεσε να τα δει να μεγαλώνουν.

Κάνει μια αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων μιας πολύ μεγάλης περιόδου από τον γάμο της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τις επιθυμητες όπως λέει εγκυμοσύνες, και εξιστορεί όλα τα γεγονότα της οικογενειακής τραγωδίας μέχρι τον Ιανουαρίου του 2022 και τον θάνατο και του τρίτου της παιδιού.

Πλέον, εναπόκειται στα στελέχη που ερευνούν την υπόθεση να αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συμπληρωματικές απαντήσεις ή αν θα στείλουν την ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης στη Δικαιοσύνη που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα ασκήσει σε βάρος της νέες διώξεις.