Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα αθλητικών

Φωτιά σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Για προληπτικούς λόγους οι αρχές από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά χρειάστηκε να εκκενώσουν παρακείμενο κατάστημα παιχνιδιών

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά σε κατάστημα αθλητικών ειδών που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η φωτιά εκδηλώθηκε ένα τέταρτο πριν τις 4 το απόγευμα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές. Τριάντα πυροσβέστες με έντεκα οχήματα και τη συνδρομή υδροφόρας του δήμου Καλαμαριάς έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανές επιχειρήσεις ενώ διακόπηκε και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, για λόγους ασφάλειας.

Για προληπτικούς λόγους οι αρχές από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά χρειάστηκε να εκκενώσουν παρακείμενο κατάστημα παιχνιδιών. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματοις που παραδόθηκε στις φλόγες, υπάλληλοι και πελάτες βγήκαν έγκαιρα από το κατάστημα και δεν κινδύνευσαν.

Πυροσβεστικές δυνάμεις, παραμένουν στο σημείο μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς. Τα ακριβή αίτια θα διερευνήσει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ