The Bricklayer: «Πυροβολούν» τον Άαρον Έκχαρτ στην πλατεία Αριστοτέλους -Δείτε βίντεο

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer» που πραγματοποιούνται στην πόλη.

Τα γυρίσματα στην πλατεία Αριστοτέλους ξεκίνησαν χθες. Σε εξέλιξη ήταν η ομιλία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου.

Η ομιλία του, η οποία γίνεται εν μέσω διαδηλώσεων, αφορούσε στη CIA και την εμπλοκή τους σε υποθέσεις της χώρας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του γίνεται απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του υπουργού.

Επικρατεί πανικός. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Άαρον Έκχαρτ επεμβαίνει για να σώσει τον Άκη Σακελλαρίου.

Σήμερα γυρίζεται η συνέχεια της σκηνής αυτής. Ο Άαρον έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που προσπάθησε να βγάλει από τη μέση τον Έλληνα ΥΠΕΞ, τον ακινητοποιεί και τον πυροβολεί.

Στη συνέχεια ωστόσο δέχεται και ο ίδιος πυροβολισμό από έναν αστυνομικό.

Η υπόθεση της ταινίας

Στο «The Bricklayer» κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετίσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, «Cliffhanger» και «Long Kiss Goodnight».

Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Άαρον Έκχαρτ και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Νίνα Ντόμπρεβ.

Πηγή: Thestival