The Bricklayer: Στιγμές Χόλιγουντ στην πλατεία Αριστοτέλους -Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στιγμές Χόλιγουντ ζει για μια ακόμα μέρα η Θεσσαλονίκη με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» που πραγματοποιούνται στην πόλη.

Σήμερα τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής έχουν μεταφερθεί στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σκηνές που θα γυριστούν σήμερα αφορούν στην ομιλία ενός Έλληνα υπουργού για την Αμερική και τις έρευνες της CIA στην Ελλάδα.

Η ομιλία του διεξάγεται εν μέσω σφοδρών διαδηλώσεων.

Τον υπουργό πρόκειται να υποδυθεί ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου.

Στις σκηνές που θα γυριστούν στην Αριστοτέλους, πρόκειται να πέσουν πυροβολισμοί σε μια απόπειρα δολοφονίας του Άκη Σακελλαρίου. Κατά την επέμβαση της Αστυνομίας, θα δεχθεί πυροβολισμό και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Άαρον Έκχαρτ.

Από χθες έχουν στηθεί τα σκηνικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων στην πλατεία Αριστοτέλους. Συνολικά 500 ηθοποιοί και κομπάρσοι θα συμμετέχουν στις σκηνές που θα γυριστούν στα γυρίσματα.

Σημειώνεται πως και σήμερα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Σε μήνυμα του προς τους κομπάρσους ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρένι Χάρλιν, εξέφρασε τη χαρά του για το ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και για το ότι όλα τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στην πόλη.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Άκη Σακελλαρίου.

Η υπόθεση της ταινίας

Στο «The Bricklayer» κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Χάνα Γουέγκ (Septembers of Shiraz) και Ματ Τζόνσον (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ρένι Χάρλιν, ο οποίος έχει σκηνοθετίσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, «Cliffhanger» και «Long Kiss Goodnight».

Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Άαρον Έκχαρτ και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Νίνα Ντόμπρεβ.

Πηγή: Thestival