Η ανάρτηση του Βασιλικού Οίκου της Ισπανίας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Φωτό

«Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδος στο οικογενειακό κοιμητήριο Τατοΐου» αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης του Βασιλικού Οίκου της Ισπανίας

Ανάρτηση με φωτογραφίες των μελών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, του βασιλιά Φιλίππου, της βασίλισσας Λετίθια και της Σοφίας της Ισπανίας από την τελετή ταφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, ανήρτησε ο Βασιλικός Οίκος της χώρας.


«Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδος στο οικογενειακό κοιμητήριο Τατοΐου» αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης του Βασιλικού Οίκου της Ισπανίας.

Στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου παρέστησαν συγγενείς και μέλη βασιλικών οικογενειών από πολλούς βασιλικούς οίκους της Ευρώπης. 

Δείπνο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παρέθεσε η οικογένειά του στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Στο δείπνο παρέστησαν 250 υψηλοί προσκεκλημένοι, βασιλείς, διάδοχοι θρόνων και πρίγκιπες, φιλικά πρόσωπα, πολιτικοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο τέως βασιλιάς οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Τατόι το μεσημέρι. Ο ενταφιασμός έγινε δίπλα στους τάφους των προγόνων του, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Πηγή: skai.gr