Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτό - ντοκουμέντα με το οπλοστάσιο των χούλιγκαν – Μαχαίρια, στυλιάρια, σουγιάδες και φωτοβολίδες

Ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης έχασε τη ζωή του, από ακατάσχετη αιμορραγία μαχαιρωμένος από χούλιγκαν

Φωτογραφίες - ντοκούμεντα από το φονικό οπλοστάσιο που είχαν στην κατοχή τους οι χούλιγκαν που κατηγορούνται για την φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια δόθηκαν στη δημοσιότητα. Οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, στυλιάρια, σουγιάδες και πέτρες, αλλά και φωτοβολίδες και δυναμιτάκια. Ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης έχασε τη ζωή του, από ακατάσχετη αιμορραγία μαχαιρωμένος από χούλιγκαν.

Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια

Οπαδοί

Τις κάμερες ασφαλείας «ξεσκονίζουν» οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 29χρονου Μιχάλη έξω από την Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας.


Από το πρωί κλιμάκια της ασφάλειας βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι το ΟΑΚΑ, και αναζητούν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκτιμούν ότι στην πρώιμη φάση πολλοί από αυτούς δεν φορούν κουκούλες για να κρυφτούν. 


Πέρα από την ταυτοποίηση, μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα για αναζήτηση, με δεδομένο ότι πολλοί από τους περίπου 150 Κροάτες χούλιγκαν δεν έχουν καταφέρει να διαφύγουν στη χώρα τους. 

Πηγή: skai.gr