Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Προσπάθεια για να αποσωληνωθεί σήμερα ο 8χρονος γιος του θύματος

Χθες οι γιατροί του Ιπποκρατείου προχώρησαν σε χειρουργικό καθαρισμό για να απομακρύνουν θραύσματα από σκάγια που είχε στο πρόσωπο

Να αποσωληνώσουν το 8χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ιπποκρατείου αναμένεται να επιχειρήσουν σήμερα οι γιατροί.

Ο μικρός βρίσκεται στη μονάδα μετά τα σκάγια που δέχθηκε σε χέρι και πρόσωπο από την καραμπίνα με την οποία ο 36χρονος πατέρας του πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του στη Στρατονίκη Χαλκιδικής τη Δευτέρα.

Ήδη χθες οι γιατροί του Ιπποκρατείου προχώρησαν, σε χειρουργικό καθαρισμό για να απομακρύνουν θραύσματα από σκάγια που είχε στο πρόσωπο ο 8χρονος και συγκεκριμένα, στη μετωπιαία χώρα.

Σήμερα, δεδομένου πως οι θεράποντες ιατροί κρίνουν πως η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, αναμένεται να προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν. Όμως, το τραύμα στο χέρι του παραμένει βαθύ και εκτιμάται πως θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθεί.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι παιδοψυχολόγοι του νοσοκομείου για όταν ξυπνήσει το παιδάκι μετά το μεγάλο σοκ το οποίο υπέστη.

Πηγή: Voria.gr