Πάτρα: Εικοσάχρονος που σκοτώθηκε με μηχανή είχε εμπλακεί σε θανατηφόρα παράσυρση ηλικιωμένου πριν από μήνες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός που σκοτώθηκε δεν φορούσε κράνος ενώ δεν είχε καν άδεια οδήγησης. 

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 20χρονος, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Εγλυκάδας Πατρών. Ο νεαρός είχε εμπλακεί μάλιστα και σε άλλο δυστύχημα προ μηνών, με θύμα έναν ηλικιωμένο. 

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε και στο ρεύμα καθόδου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της δεξιά και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με τον μοτοσικλετιστή να εκτινάσσεται και να καταλήγει στο οδόστρωμα.

Ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, καθώς φέρεται πως δεν φορούσε κράνος, ενώ -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. 

Η είδηση θανάτου ενός ακόμα νέου ανθρώπου σε τροχαίο δυστύχημα «πάγωσε» την Πάτρα, με την οικογένεια ου 20χρονου να βυθίζεται στο πένθος. Στον τόπο του δυστυχήματος συγγενείς και φίλοι άφησαν λουλούδια, ενώ συγκινεί το σημείωμα αποχαιρετισμού που γράφει: «Αντωνάκη μας, σε αγαπάμε, να μας προσέχεις από ψηλά. Η οικογένεια σου».

Η είδηση του χαμού του νεαρού λαμβάνει τραγικές διαστάσεις, καθώς ο 20χρονος είχε εμπλακεί σε θανατηφόρα παράσυρση ηλικιωμένου στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή: Pelop.gr