Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση - Πυροβόλησε τέσσερις φορές τη γυναίκα του

Η 36χρονη μητέρα φαίνεται κατά την ιατροδικαστική εξέταση να επιχείρησε να ξεφύγει

Με τέσσερις σφαίρες σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του ο 36χρονος άνδρας στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, με τη νεκροψία να δείχνει ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε βάζοντας την καραμπίνα στο στόμα του.

Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ίδια με την πρώτη αυτοψία – νεκροψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Η 36χρονη μητέρα έφερε τραύματα σε αρκετά σημεία του σώματός της και ενδεικτικά σε: Ώμο, μασχάλη, πλάτη, τράχηλο και πρόσωπο. Φαίνεται κατά την ιατροδικαστική εξέταση να επιχείρησε τη διαφυγή της, με τα συνδυαστικά τραύματα να είναι και εκείνα που έσυραν στον θάνατο την 36χρονη.

Tο 8χρονο αγοράκι που βρέθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του, χθες υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς έφερε τραύματα και εκδορές σε όλο του το σώμα καθώς και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πηγές από το Ιπποκράτειο το χειρουργείο ήταν τόσο απαιτητικό που χρειάστηκε η συνδρομή πλαστικών χειρουργών από το Παπανικολάου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν όλα τα σκάγια, ωστόσο εκτιμάται ότι θα χρειαστεί δύο ακόμη επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση των τραυμάτων του παιδιού.

Πηγή: Thesstoday.gr