Φωτιά στην Σταμάτα: Οδηγίες για αποχώρηση από την περιοχή- Πού διακόπηκε η κυκλοφορία

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, προχώρησε η ΕΛΑΣ, εξαιτίας του ανεξέλεγκτου πύρινου μετώπου στην Σταμάτα Αττικής.

Όπως αναφέραν οι αρχές, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Διονύσου, από την συμβολή της με την οδό Θησεώς και νωρίτερα η κυκλοφορία και στην οδό Αγίου Ιωάννου ενώ αποκαταστάθηκε η κίνηση από την Ροδοπόλεως με την συμβολή της με την Λεωφόρο Δροσιάς Σταμάτας.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία επί της Οδό Μακαρίου από την συμβολή με την Λεωφόρο Δροσιάς- Σταμάτας και επί της οδού Αγίου Ιωάννου από την Κωνσταντινουπόλεως

Παράλληλα διακόπηκε κυκλοφορία από την Λεωφόρο Διονύσου από την Συμβολή της με Λ. Θεοχάρη Καίρη.

Επιπρόσθετα, δεν γινόταν κυκλοφορία οχημάτων στη Λεωφόρο Διονύσου από την Συμβολή της με την Οδό Κυδωνίων και αποκαταστάθηκε η κίνηση από την Λεωφόρο Διονύσου από την Συμβολή της με την Οδό Ανατολής.

Τέλος, διακόπηκε η κυκλοφορία από την ανώνυμη οδό στο ύψος του Άγιου Πέτρου Πλησίον του 414 Σ.Ν.Ε.Ν που οδηγεί στη Λεωφόρο Διονύσου.

Υπενθυμίζεται πως εστάλησαν στους κατοίκους δυο μηνύματα, το πρώτο από το 112 ότι υπάρχει πυρκαγιά και οι κάτοικοι πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα. 

Επίσης, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.»

Πηγή: skai.gr