Χαμός με το «Master of Puppets» των Metallica! - Ανεβαίνει στα τσαρτ μετά το επικό φινάλε της 4ης σεζόν του «Stranger Things»

Από το απόγευμα της Δευτέρας το «Master Of Puppets» βρίσκεται στο νούμερο 12 του Top 50 του Spotify στις ΗΠΑ και στο νούμερο 26 του Global Top 50. Αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το κομμάτι έχει διάρκεια πάνω από οκτώ λεπτά!

Αφού έστειλε το τραγούδι της Kate Bush «Running Up That Hill» του 1985 στην κορυφή των τσαρτ στον πρώτο κύκλο της τέταρτης σεζόν της σειράς του Netflix, η σειρά το ξανακάνει με ένα άλλο κλασικό τραγούδι της δεκαετίας του '80.

Αυτή τη φορά, η μαγεία... της σειράς έχει το «Master Of Puppets» των Metallica ως ένα από τα τραγούδια που παίζονται περισσότερο τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις Η.Π.Α. Το συγκεκριμένο τραγούδι ακούστηκε στο δίωρο φινάλε της σειράς, ως μέρος του αριστοτεχνικού σχεδίου του Eddie Munson να αποσπάσει την προσοχή των θανατηφόρων νυχτερίδων που προστατεύουν το κρησφύγετο του κακού κακού Vecna.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, το «Master Of Puppets», το μοναδικό single από το ομώνυμο άλμπουμ των Metallica του 1986, βρίσκεται στο νούμερο 12 του Top 50 του Spotify στις ΗΠΑ και στο νούμερο 26 του Global Top 50. Αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το πλήρες κομμάτι έχει διάρκεια πάνω από οκτώ λεπτά! 

Η μπάντα δεν έχει σχολιάσει επίσημα την αυξανόμενη δημοτικότητα του τραγουδιού, αλλά έκανε retweet ένα teaser της σκηνής, το οποίο λαμβάνει μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς στο διαδίκτυο.

Ο μπασίστας των Metallica, Robert Trujillo, αποκάλυψε ότι ο 17χρονος γιος του βοήθησε να δοθούν νέα μέρη κιθάρας για το τραγούδι, όπως χρησιμοποιήθηκε στη σειρά.

Πηγή: skai.gr