Κλείσιμο

Survivor: Αποκαλυπτικοί Στάθης και Ασημίνα  - Αναφέρθηκαν σε Παναγιώταρου και Δάντη

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο Άρης είπε στην Μαίηπως είναι η αδερφή που δεν είχε ποτέ, ενώ συμπλήρωσε επίσης χαριτολογώντας ότι πρέπει να της βρει έναν γαμπρό για να τον αφήσει ήσυχο.

Το αγωνιστικό κομμάτι του φετινού Survivor έφτασε στο τέλος του. Η Ασημίνα, ο Άρης, ο Στάθης και η Μαίη πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να εξασφαλίσουν μια θέση στον πολυπόθητο ημιτελικό του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης στον κόσμο, ωστόσο αυτοί που τα κατάφεραν ήταν ο Στάθης και ο Άρης.

Τα δύο κορίτσια δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν σε κανένα από τα δύο τελευταία αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για φέτος και θα χρειαστούν τη στήριξη του κόσμου για να βρεθούν στην κορυφαία τριάδα του Survivor.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού όλοι οι παίκτες ήταν άκρως συγκινημένοι και κάποιοι από αυτούς έβαλαν τα κλάματα μιλώντας για τους δικούς τους ανθρώπους, τους οποίους ανυπομονούν να δουν από κοντά.

Συγκεκριμένα η Ασημίνα δάκρυσε μιλώντας για την οικογένεια της και τον Χρήστο Δάντη, ενώ ο  Στάθης με τη σειρά του δήλωσε πώς όταν αντικρύσει την σύντροφό του, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θα του κοπούν τα πόδια.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή ανάμεσα στον Άρη και την Μαίη. Συγκεκριμένα ο πρώτος ανέφερε πώς η συναγωνίστρια του στο παιχνίδι είναι η αδερφή που δεν είχε ποτέ, ενώ συμπλήρωσε επίσης χαριτολογώντας ότι πρέπει να της βρει έναν γαμπρό για να τον αφήσει ήσυχο. Η Μαίη με την σειρά της είπε πως είναι ευγνώμων που έχει γνωρίσει έναν άνθρωπο σαν τον Άρη.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το αγνωστικό κομμάτι του Survivor ολοκληρώθηκε, πλέον το ποιος θα κερδίσει το Survivor και το πολυπόθητο έπαθλο θα αποφασίσει ο κόσμος με την θετική του ψήφο.

Πηγή: skai.gr