Survivor: Στα ημιτελικά Στάθης και Άρης - Υποψήφιες προς αποχώρηση Ασημίνα και Μαίη

Η Ασημίνα και η Μαίη είχαν να αποχαιρετήσουν και έναν «παλιόφιλο» από την παραλία. Οι δύο παίκτριες είδαν τον "Μήτσο", ένα αξιαγάπητο ιγκουάνα, και θέλησαν να τον ενημερώσουν ότι επιστρέφουν την Ελλάδα.

Λίγες μόλις ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του Survivor στην Ελλάδα, οι 4 παίκτες είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν την καλύβα τους αλλά και τις μαγευτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην ήταν συγκινημένοι, καθώς έχουν ζήσει και θα έχουν να θυμούνται πολλά από αυτό το μαγικό μέρος. Αυτό φάνηκε και όταν  απομακρύνονταν από την παραλία για να πάνε στο αγώνισμα, που όντας βουρκωμένοι αποχαιρετούσαν την ακτή.

Ωστόσο, αυτός ο... σκληρός αποχαιρετισμός δεν έμεινε εκεί. Η Ασημίνα και η Μαίη είχαν να αποχαιρετήσουν και έναν «παλιόφιλο» από την παραλία. Οι δύο παίκτριες είδαν τον "Μήτσο", ένα αξιαγάπητο ιγκουάνα, και θέλησαν να τον ενημερώσουν ότι επιστρέφουν την Ελλάδα. Οι survivors αγάπησαν απίστευτα το συγκεκριμένο ζωάκι, καθώς τους συντρόφευσε στις δύσκολες στιγμές τους στο παιχνίδι και στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

H δίψα των παικτών για μια θέση στον μεγάλο ημιτελικό της Αθήνας είναι τεράστια. Αυτό φάνηκε και από τη μονομαχία σώμα με σώμα μεταξύ Άρη και Στάθη με τον δεύτερο να παίρνει το «εισιτήριο» για τον πολυπόθητο ημιτελικό έχοντας κάνει το 7-6 σε μια επική μάχη! 

Μπορεί ο Άρης να μην κατάφερε να προκριθεί από το πρώτο αγώνισμα, όμως "πήρε πίσω το αίμα του" στο δεύτερο. Εκεί ήταν ασταμάτητος, πήρε έξι διαδοχικές νίκες και εξασφάλισε την θέση του στην κορυφαία τριάδα του Survivor. 

Τα δύο κορίτσια η Ασημίνα και η Μαίη δεν τα κατάφεραν και θα χρειαστούν την βοήθεια του κόσμου για να βρεθούν στον ημιτελικό του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης στον κόσμο.

Πηγή: skai.gr