Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας πώς είναι σήμερα ο μικρός Τζέικ από τη σειρά «Two and a Half Men» – Δείτε τις αποκαλυπτικές εικόνες

Ο Τζόουνς, γνωστός για τον ρόλο του αξιολάτρευτου μικρού Τζέικ Χάρπερ στην επιτυχημένη κωμική σειρά του CBS, ήταν σχεδόν αγνώριστος, με γκρι σκούφο, γυαλιά και μακριά γενειάδα

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Two and a Half Men», Άνγκους Τζόουνς (Angus Jones), εθεάθη την περασμένη εβδομάδα να βγαίνει για δείπνο στο Λος Άντζελες, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από, σχεδόν, ένα χρόνο. Ο 28χρονος σήμερα Τζόουνς απαθανατίστηκε μαζί με τον αδερφό του Otto σε δείπνο μπάρμπεκιου την περασμένη Πέμπτη στην κοιλάδα San Gabriel του Λος Άντζελες. 

Ο Τζόουνς, γνωστός για τον ρόλο του αξιολάτρευτου μικρού Τζέικ Χάρπερ στην επιτυχημένη κωμική σειρά του CBS, ήταν σχεδόν αγνώριστος, με γκρι σκούφο, γυαλιά και μακριά, φουντωτή γενειάδα, η οποία έχει μεγαλώσει σημαντικά από τότε που τον είδαν για τελευταία φορά δημόσια τον Αύγουστο του 2021.

Τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν χαρούμενα και χαλαρά καθώς απολάμβαναν ένα ωραίο δείπνο στο «Gen Korean BBQ House», ένα δημοφιλές εστιατόριο στο Γκλέντεϊλ. 

Ο  Άνγκους Τζόουνς

Ο ηθοποιός απέκτησε φήμη σε νεαρή ηλικία, αφού πήρε τον ρόλο ενός από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες της μακροχρόνιας κωμικής σειράς, μαζί με τους τηλεοπτικούς αστέρες Charlie Sheen και Jon Cryer.

Στο απόγειο της καριέρας του, ο Τζόουνς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός παιδικός σταρ για πολλά χρόνια, κερδίζοντας 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο μέχρι το 2012, όταν εγκατέλειψε τη σειρά λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αφού ανακάλυψε ξανά τη χριστιανική του πίστη. Σήμερα εκτιμάται ότι η περιουσία του αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Από τότε που έφυγε από τη σειρά, ο Τζόουνς έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξεκίνησε την υποκριτική σε ηλικία πέντε ετών, αφού έπαιξε στην ταινία «Simpatico», στην οποία πρωταγωνιστούσαν η Sharon Stone και ο Nick Nolte.

Στη συνέχεια κέρδισε και άλλους μικρούς ρόλους σε ταινίες πριν αναλάβει τον ρόλο του Τζέικ, ενός νεαρού παιδιού που μεγαλώνει ο χωρισμένος πατέρας του (Κράιερ) και ο θείος του (Σιν). Αλλά καθώς μεγάλωνε, μεγάλωσε και το τηλεοπτικό alter ego του, με τους δημιουργούς της σειράς να δίνουν στον εφηβικό χαρακτήρα του πιο ενήλικες ιστορίες, όπως το να βγαίνει με μεγαλύτερες γυναίκες. 

Ο Άνγκους Τζόουνς

Το 2013, ο Τζόουνς δήλωσε σε συνέντευξή του στον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Χάντσον ότι η συμμετοχή του στη σειρά ήταν ασυμβίβαστη με το να είναι «ένας αληθινός θεοσεβούμενος άνθρωπος». Δεν εμφανίστηκε στην 11η σεζόν της επιτυχημένης κωμωδίας, αλλά επέστρεψε στο φινάλε της 12ης σεζόν το 2015. Ο Τζόουνς φοίτησε αργότερα στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπόλντερ, αλλάζοντας από τις περιβαλλοντικές σπουδές στις εβραϊκές σπουδές στο τέλος του πρώτου έτους. 

Πηγή: skai.gr