Κλείσιμο

«Ο Άπιστος»: Μοιχεία, έρωτες και μυστικά στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Η Ασιγιά είχε φαινομενικά τον τέλειο γάμο, την τέλεια δουλειά, την τέλεια ζωή. Όμως, εν μία μόνο νυκτί, τα όνειρά της διαλύθηκαν, όταν υπέπεσε στην αντίληψή της ένα ένοχο μυστικό του συζύγου της. 

Του Νικόλα Μπάρδη

Λένε πως όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει.

ΑΠΙΣΤΟΣ

Κι αν κολλήσει πάντα πάνω του θα φαίνονται οι ρωγμές. Το ίδιο ισχύει και στις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν έχεις περάσει χρόνια στο πλευρό ενός ανθρώπου και ξαφνικά μια μέρα συνειδητοποιείς ότι έχει απιστήσει, η μέχρι πρότινος εμπιστοσύνη εξατμίζεται και τίποτα δεν είναι αρκετά ικανό, για να την επαναφέρει. Τουλάχιστον στα προ απιστίας επίπεδα. Νόμιζες πως τον ήξερες καλά, όμως τόσα χρόνια είχες δίπλα σου έναν άγνωστο. Κι αυτή η διαπίστωση είναι σκληρή, σχεδόν απάνθρωπη. Μπορεί μία υποχώρηση ή άνευ όρων ανοχή να δώσει λίγο παραπάνω χρόνο σε μία σχέση με ημερομηνία λήξης. Όμως, θαύματα δεν γίνονται και το απατημένο άτομο δεν θα νιώσει ποτέ ξανά ασφάλεια σ' αυτήν την αγκαλιά που μοιράστηκε και αλλού. Από 'κει και έπειτα όλα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή και πάντα η καρδιά θα ακροβατεί στην άκρη ενός απότομου και τρομακτικού γκρεμού: αυτόν του χωρισμού.

ΑΠΙΣΤΟΣ

Και η ερώτηση είναι, πως προχωράς όντας προδομένος; Δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία στο άτομο απέναντί σου, για να μην πάνε οι κόποι μιας ζωής στράφι; Ή σηκώνεσαι και φεύγεις, για να περισώσεις ό,τι μπορεί να σώζεται; Κυρίως την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό σου. Εκτός όμως από αυτό το δίπολο, σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που θα θέλουν να πληρώσουν τον θύτη, άπιστο, με το ίδιο νόμισμα και ίσως ένα τσακ πιο σκληρά. Ενδεχομένως για να του δώσουν ένα μάθημα, ή απλώς για να τον κάνουν να νιώσει λίγο σαν αυτό που έχουν μέσα στην καρδιά τους, η οποία πληγώθηκε ανεπανόρθωτα και πάντα όταν θα σκέφτεται αυτά τα περιστατικά, θα πονάει. Κι αυτός ο πόνος είναι η θύμηση. Μιας προηγούμενης ευτυχισμένης ζωής που δεν αποδείχτηκε τίποτα περισσότερο από μία μεγάλη, ψεύτικη και κενή φούσκα. Να θυμάστε, όμως, πως όποιος ζει στα σύννεφα κάποια στιγμή πέφτει απότομα. Και το αλεξίπτωτο δεν είναι πάντα δεδομένο, αλλά και ζητούμενο...

ΑΠΙΣΤΟΣ

Αυτό το αγκάθι των ανθρώπινων σχέσεων, αυτήν την ιδιόμορφη συγκυρία της απιστίας πραγματεύεται και η νέα ξένη σειρά με τον τίτλο "Άπιστος" που προβάλλεται καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, στις 21:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Ασιγιά είχε φαινομενικά τον τέλειο γάμο, την τέλεια δουλειά, την τέλεια ζωή. Όμως, εν μία μόνο νυκτί, τα όνειρά της διαλύθηκαν, όταν υπέπεσε στην αντίληψή της ένα ένοχο μυστικό του συζύγου της. Ένα μικρό λάθος την έφερε αντιμέτωπη με μία μεγάλη τραγωδία. Αφού συμπλήρωσε τα κομμάτια του παζλ, ξετυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της ένα θηριώδες σκάνδαλο: ο άνδρας της, Βολκάν, όχι μόνο την απατούσε με μία νεότερή της, αλλά την άφησε και έγκυο! Και κάπου εκεί οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Όλη της η ζωή δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα κάστρο στην άμμο. Αποφασίζει, λοιπόν, να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, όμως το μόνο που σκέφτεται νυχθημερόν είναι η εκδίκηση. Από αυτό το σημείο και έπειτα οι ήρωες θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου, με τη ζωή να τους επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες, αλλά και απρόοπτα.

ΑΠΙΣΤΟΣ

Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Πηγή: skai.gr